Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cam care ar fi difuzoarele de 16 cm?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
PaulT

Data înscrierii: 11/Oct/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Oct 11, 2006 11:00 pm    Titlul subiectului: Cam care ar fi difuzoarele de 16 cm? Răspunde cu citat (quote)

Am un Logan,si as vrea sa-i schimb difuzoarele.Problema ar fi la cele din spate.Dupa cum am citit pe forum,ar intra fara modificari(in afara de alte gauri de fixare) boxe cu diametrul de 16 cm.Am gasit asemenea dif. la Mutant si Infiniti.Dar pe site-ul producatorului dimensiunea data e de 6,5 inchi,adica ,transformat in cm:16,51.Intrebarea e:care ar fi difuri de 16cm?Sau daca cineva a montat dif de 16,5,care au fost acelea.Poate nu toate necesita acelasi diametru de taiere.Multumesc. Sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Oct 11, 2006 11:12 pm    Titlul subiectului: Re: Cam care ar fi difuzoarele de 16 cm? Răspunde cu citat (quote)

de 16 cm sunt, dar sunt rare. cele de 16,5 cm intra fara taiere daca le inalti 5 mm, cu un inel din PDF, cauciuc sau alt material. eu am pus pe loganuri jbl-uri, dls-uri, infinity, si ale brand-uri, cu inel toate merg ok. mai nasol cu mocheta, care trebuie decupata putin, dar nu e mare scofala.
Sus
PaulT

MesajTrimis: Mie Oct 11, 2006 11:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cam asa ma gandeam si eu.Multumesc ptr raspunsul dat atat de repede.Maine ii sun pe cei de la Be loud,sa vad daca au la vanzare si asa ceva.
Sus
3ldiablo
Pasionat

Data înscrierii: 31/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Oct 12, 2006 9:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa nu tai mocheta spate sau tabla! da bancheta jos, scoate bradutii aia care tin mocheta, si o poti ridica! suporturile alea de plastic ale dif originale ies cu grija fara a taia mocheta!
ulterior, dupa ce o sa pui inelul adaptor si o sa montezi si difuzorul, o sa vezi ca masca noua a difuzorului pica la fix pe gaura mochetei!
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Joi Oct 12, 2006 9:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

depinde de capac. nu toate intra. diametru gaurii de la mocheta nu e destul de mare cat al unei masti ptr un dif de 16,5. capacele originale au un diametru identic cu al unuia de la un dif de 16 cm. si intra sub el. darmite la unul de 16,5. si nu poate baga mocheta sub capac, ca s-ar vedea inelul, si n-ar fi chiar placut. doar sa bage mocheta intre inel si difuzor dar zau de ma incanta treaba asta. mocheta era clar ca o s-o dea jos, sunt 4 braduti, dar cam sunt de unica folosinta....se gasesc in comert altii noi.
Sus
3ldiablo
Pasionat

Data înscrierii: 31/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Oct 12, 2006 1:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am difuzoare de 16.5 cm. masca de plastic acopera fix difuzoarele iar diametrul mastii este cu 3-4 mm mai mare decat a difuzorului! masca a intrat in gaura originala a mochetei! cu toate ca eu am recomandat instalatorilor meseriasi care mi-au facut montajul, sa imi puna distantier de mdf, ei nu si nu, si au taiat tabla! deci, eu nu stiu cum montati voi, dar montajul se face asa!
tabla, inel adaptor, difuzor ( care clar are diametrul mai mic decat cel al gaurii din mocheta) iar peste toate astea vine masca difuzorului! si masca difuzorului de 16.5 cm ori intra la fix in gaura originala a mochetei, ori vine peste ea! in ambele cazuri, nu se vede urat!
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Joi Oct 12, 2006 1:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ori vine mocheta peste masca...si arata ca dracu. hai c-am deviat-o rau. ai si tu dreptate, depinde de indemanarea fiecaruia. cu putin efort, oricum ai face tot arata bine.
Sus
PaulT

MesajTrimis: Joi Oct 12, 2006 9:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gata,maine le primesc!!!Sa vad ce o sa iasa.Oricum,cu rabdare si atentie,nu are voie sa arate montajul altfel decat f bine.Sa vad din ce fac inele... Very Happy.Va multumesc tuturor ptr sfaturi.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum