Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cam ce sa aleg?
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
corbu_stf

Data înscrierii: 15/Ian/2007

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 11:13 am    Titlul subiectului: Cam ce sa aleg? Răspunde cu citat (quote)

Hello!!! Am si eu cateva intrebari. As dori sa achizitionez un MP3 player pt masina pt ca din pacate la cel vechi am pierdut fata detasabila.Era un CD-player Alpine 9801 si am fost destul de multumit de el.
M-am uitat pe site si am vazut cateva modele destul de performante si foarte laudate pe forum. Si acum intrebarile:
1.Dintre cele 3 MP3 playere cam care ar fi cel mai bun din pct de vedere al puterii si calitatii sunetului? http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P4800MP/ sau
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/ sau
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ468RMP/ sau
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT500/. Sau daca este alt player mai bun ca acestea la aceeasi bani(600 RON)
2. Cand tre sa fac comanda pentru ca am vazut ca unele playere nu sunt pe stoc si as vrea ca la sf lunii(cand vine salariu Very Happy ) sa il achizitionez
3.Cat este durata de timp de la achizitionarea produsului si montarea acestuia pe masina?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 11:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

4800mp este foarte bun dar nu se stie cand vine
si 40mp este tot un 4800 dar e model 2007
Sus
corbu_stf

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 11:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

este model 2007 dar are aceleasi performante ca si 4800?
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 12:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si ce nu am zis eu corect
Sus
corbu_stf

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 12:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

k. si inca o intrebare: as vrea sa achizitionez si o pereche de boxe pentru fata(mentionez ca am o dacie break) si as vrea sa imi spuneti daca mai are rost sa imi iau si amplificator pentru ele. In usile din spate am niste boxe Alpine ovale de 50W.

P.S.: Astept raspuns si la celelalte intrebari.
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 12:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai ce buget ai
Sus
corbu_stf

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 12:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si inca o intrebare si termin: cand aveam CD-player Alpine 9801 si boxele ovale pe spate nu puteam depasi volumul de 20 din 35 pt. ca din acel moment nu se mai auzea clar. Care sa fi fost problema? CD-Player-ul sau boxele?
Multumesc anticipat
Sus
corbu_stf

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 12:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tinand cont ca mi-au marit salariul la 400 de euro eu zic ca imi permit(cel putin in timp). ar trebui sa schimb boxele vechi sau sunt destul de bune?
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 12:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar vrei asa sa darame sau calitate mai buna la putere mica?
c5 e f bun
Sus
corbu_stf

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 12:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu prea te-am inteles dar fie. Da vreau calitate nu sa sara tabla de pe masina sau cum mai observ pe unii cu un woofer in portbagaj de le zbarnaie numarul). Nu am pretentia sa se auda la 50 de metrii de masina, dar as vrea sa simt bass-ul cand stau in masina. si acu revin la intrebare: cu un 4800 sau P40 si cu acste boxe pe fata http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Sisteme/Ultra_213/
mai am nevoie de amplificare?cu boxele pe spate mentionate in msg anterioare? sau trebuiesc boxe mai puternice pe fata
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 12:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la dif astea nu prea e nevoie de amplif dar nu prea stiu ce pot si ele
nu stiu ce calitate au
Sus
iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 1:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dgdgaby a scris:
4800mp este foarte bun dar nu se stie cand vine
si 40mp este tot un 4800 dar e model 2007

40mp este 30mp din 2006

4800 si 40mp au aceleasi setari

corbu_stf

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 1:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci pana la urma e cam aceeasi chestie orice as lua nu? calitatea ma intereseaza plus ca p40 are si telecomanda
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 2:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="iceteam]

40mp este 30mp din 2006

4800 si 40mp au aceleasi setari[/quote]

40mp nu e tot aia cu 30mp din gama 2006.
el se aseamana la caracteristici mai mult cu 4800mp.
Sus
iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 4:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si cam care e diferenta dintre 30mp si 4800mp

in afara de design si lipsa ATT la 4800mp, in loc avand un "shortcut" al optiunilor pt subwofer

(le am pe amandoua)

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum