|
Var interesa o camera ptr marsarier ? |
DA , sunt f. interesat de asa ceva , as dori mai multe informatii |
|
55% |
[ 19 ] |
NU sunt interesat , am tico si il intorc cu frana de mana in cada :P |
|
44% |
[ 15 ] |
|
Voturi totale : 34 |
|
Autor |
Mesaj |
PaulM Pasionat

Data înscrierii: 21/Sep/2006 Mesaje: 130 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Sâm Mar 17, 2007 3:42 am Titlul subiectului: camera marsarier |
|
|
Sal , vreau sa imi pun folie pe geamurile masini dar si asa fara folie vizibilitatea la dat cu spatele in espero este foarte nasoala , cu toate ca am montat si senzori parcare acestia sub 40cm imi zic 0 ... iar acei 40cm sunt un spatiu impotant de manevra , aici ar fi foarte folositoare o camera in parcarile aglomerate de pe la noi
Are cineva experienta cu asa ceva ? A montat cineva asa ceva , stie cam ce variante de camere exista pe piata noastra si la ce preturi ? Ce claritate au , ce vizibilitate ?
Ar fi tare frumos daca Mihai sau cineva din staful be-loud ar face niste filmulete la camerele pe care le au la vanzare , cum arata (cat de mari sunt ) si cel mai importatn cum se vad si ce vizibilitate au prin comparatie intre ele .
Nu cred ca ar fi prea greu sa se puna toate in acelasi loc pe rand si sa se filmeze 5 secunde cu fiecare sa ne dam seama cat de mare este unghiul de vizibilitate la fiecare , iar la cele cu vedere de noapte sa se testeze cu lumina stinsa  |
|
Sus |
|
 |
gamerul
Data înscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 12 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Dum Mar 18, 2007 11:54 pm Titlul subiectului: Re: camera marsarier |
|
|
PaulM a scris: | ... iar la cele cu vedere de noapte sa se testeze cu lumina stinsa  |
Nu ti se aprind becurile pentru mersul in marÂșariĂ©r ?  |
|
Sus |
|
 |
PaulM Pasionat

|
Trimis: Lun Mar 19, 2007 12:22 am Titlul subiectului: |
|
|
Ba cum sa nu , ele momentan se aprind , dar daca tot dam o carca de bani ptr night view ar fi bine sa vedem chiar de ce sunt instare acese camera in caz ca te lasa becul sau becurile de marsarier
Eu zicem ca prin filmulete cu camerele respective reuseau sa convinga pe cineva sa achizitioneze asa ceva , si ar fi reusit sa isi deschida nitel mai mult piata si catre ecranele/tv/dvd auto ptr a completa sistemul ptr marsarier , dar vad ca nu se inghesuie nimeni din staff sa isi faca reclama la produse  |
|
Sus |
|
 |
MihaiM
Data înscrierii: 09/Iul/2007 Mesaje: 2 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iul 09, 2007 9:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Si pe mine m-ar interesa cum e cu camerele astea: pe ce vedem ce filmeaza ele, unde se monteaza, de ce as lua una mai scupa in loc de una mai ieftina etc. Din descrierile lor pe site nu pot spune ca pricep mare lucru  |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Iul 09, 2007 6:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu nu simt nevoia...
am un opel vectra berlina (seamana la gabarit cu espero) si inca nu am simtit nevoia de camere de marsalier...
am oglinzi
oricum nu mi-as da banii pe asa ceva...parerea mea. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Lun Iul 09, 2007 6:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
asta e cea mai tare eu am matiz |
|
Sus |
|
 |
monk Priceput
Data înscrierii: 08/Ian/2007 Mesaje: 218
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 12:46 am Titlul subiectului: |
|
|
_vrx_, cum te descurci frate ?
eu nu pot nici sa ies din parcare ca nu-i vad botul )))) |
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 12:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
monk a scris: | _vrx_, cum te descurci frate ?
eu nu pot nici sa ies din parcare ca nu-i vad botul )))) |
pai eu am pus camera in fata  |
|
Sus |
|
 |
PaulM Pasionat

|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 1:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
o&g a scris: | eu nu simt nevoia...
am un opel vectra berlina (seamana la gabarit cu espero) si inca nu am simtit nevoia de camere de marsalier...
am oglinzi
oricum nu mi-as da banii pe asa ceva...parerea mea. |
felicitari , am si eu un opel astra caravan dar ala sti exact unde se termina , camera ar fi buna sa o legi la un dvd player mai mult de fite nu cred ca iti ofera cine stie ce vizibilitate oricum
_vrx_ a scris: | asta e cea mai tare eu am matiz. |
felicitari , sa il stapanesti sanatos ( si maicamea are unu , misto masinuta )
monk a scris: | _vrx_, cum te descurci frate ?
eu nu pot nici sa ies din parcare ca nu-i vad botul . |
monk incarca sa te uiti mai aproape de tine nu asa indepartare din cate stiu eu ai un punto deci botul e acolea langa tine )
Acu la bun nu vad dc draq se reinvie un thred de acum 100 de ani fara a se aduce in el ceva nou folositor ? Poate doar de dragul numarului de posturi ? Se premiaza cumva pe be-loud userul cu cele mai multe posturi si nu stiam eu ?  |
|
Sus |
|
 |
|