Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

camera marsarier

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v

Var interesa o camera ptr marsarier ?
DA , sunt f. interesat de asa ceva , as dori mai multe informatii
55%
 55%  [ 19 ]
NU sunt interesat , am tico si il intorc cu frana de mana in cada :P
44%
 44%  [ 15 ]
Voturi totale : 34

Autor Mesaj
PaulM
Pasionat

Data înscrierii: 21/Sep/2006
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Sâm Mar 17, 2007 3:42 am    Titlul subiectului: camera marsarier Răspunde cu citat (quote)

Sal , vreau sa imi pun folie pe geamurile masini dar si asa fara folie vizibilitatea la dat cu spatele in espero este foarte nasoala , cu toate ca am montat si senzori parcare acestia sub 40cm imi zic 0 ... iar acei 40cm sunt un spatiu impotant de manevra Very Happy , aici ar fi foarte folositoare o camera in parcarile aglomerate de pe la noi

Are cineva experienta cu asa ceva ? A montat cineva asa ceva , stie cam ce variante de camere exista pe piata noastra si la ce preturi ? Ce claritate au , ce vizibilitate ?

Ar fi tare frumos daca Mihai sau cineva din staful be-loud ar face niste filmulete la camerele pe care le au la vanzare , cum arata (cat de mari sunt ) si cel mai importatn cum se vad si ce vizibilitate au prin comparatie intre ele .

Nu cred ca ar fi prea greu sa se puna toate in acelasi loc pe rand si sa se filmeze 5 secunde cu fiecare sa ne dam seama cat de mare este unghiul de vizibilitate la fiecare , iar la cele cu vedere de noapte sa se testeze cu lumina stinsa Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
gamerul

Data înscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Mar 18, 2007 11:54 pm    Titlul subiectului: Re: camera marsarier Răspunde cu citat (quote)

PaulM a scris:
... iar la cele cu vedere de noapte sa se testeze cu lumina stinsa Very Happy

Nu ti se aprind becurile pentru mersul in marÂșariĂ©r ? Very Happy
Sus
PaulM
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mar 19, 2007 12:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ba cum sa nu , ele momentan se aprind , dar daca tot dam o carca de bani ptr night view ar fi bine sa vedem chiar de ce sunt instare acese camera in caz ca te lasa becul sau becurile de marsarier Wink

Eu zicem ca prin filmulete cu camerele respective reuseau sa convinga pe cineva sa achizitioneze asa ceva Wink , si ar fi reusit sa isi deschida nitel mai mult piata si catre ecranele/tv/dvd auto ptr a completa sistemul ptr marsarier , dar vad ca nu se inghesuie nimeni din staff sa isi faca reclama la produse Crying or Very sad
Sus
MihaiM

Data înscrierii: 09/Iul/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Iul 09, 2007 9:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si pe mine m-ar interesa cum e cu camerele astea: pe ce vedem ce filmeaza ele, unde se monteaza, de ce as lua una mai scupa in loc de una mai ieftina etc. Din descrierile lor pe site nu pot spune ca pricep mare lucru Smile
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Iul 09, 2007 6:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu nu simt nevoia...
am un opel vectra berlina (seamana la gabarit cu espero) si inca nu am simtit nevoia de camere de marsalier...
am oglinzi Laughing

oricum nu mi-as da banii pe asa ceva...parerea mea.

_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Iul 09, 2007 6:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta e cea mai tare Very Happy Very Happy Very Happy eu am matiz
Sus
monk
Priceput

Data înscrierii: 08/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 12:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

_vrx_, cum te descurci frate ?

eu nu pot nici sa ies din parcare ca nu-i vad botul Smile))))
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 12:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

monk a scris:

eu nu pot nici sa ies din parcare ca nu-i vad botul Smile))))

pai eu am pus camera in fata Twisted Evil
Sus
PaulM
Pasionat

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 1:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
eu nu simt nevoia...
am un opel vectra berlina (seamana la gabarit cu espero) si inca nu am simtit nevoia de camere de marsalier...
am oglinzi Laughing

oricum nu mi-as da banii pe asa ceva...parerea mea.

felicitari , am si eu un opel astra caravan dar ala sti exact unde se termina , camera ar fi buna sa o legi la un dvd player mai mult de fite nu cred ca iti ofera cine stie ce vizibilitate oricum

_vrx_ a scris:
asta e cea mai tare eu am matiz.

felicitari , sa il stapanesti sanatos ( si maicamea are unu , misto masinuta Razz )

monk a scris:

eu nu pot nici sa ies din parcare ca nu-i vad botul .

monk incarca sa te uiti mai aproape de tine nu asa indepartare din cate stiu eu ai un punto deci botul e acolea langa tine Smile)

Acu la bun nu vad dc draq se reinvie un thred de acum 100 de ani fara a se aduce in el ceva nou folositor ? Poate doar de dragul numarului de posturi ? Se premiaza cumva pe be-loud userul cu cele mai multe posturi si nu stiam eu ? Rolling Eyes
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum