|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
alunelu
Data înscrierii: 20/Noi/2006 Mesaje: 2 Locație: Bistrita
|
Trimis: Lun Noi 20, 2006 9:00 pm Titlul subiectului: care ar fi boxe potrivite ptr. pachetul " Bass Pack Con |
|
|
daca-mi iau pachetul Bass Pack Confort ce boxe merg(2 in fatza si 2 in spate); merg boxe Mutant NW 69 SPX? au nevoie aceste boxe de un amplificator separat in afara de Blaupunkt GTA 275 prevazut in pachet?
daca tot sistemul consuma prea mult curent cum se poate instala inca un acumulator in masina si cum se va reincarca; ca si cel prevazut din fabrica sau in alt fel?
mentionez ca vreau sa stiu despre boxele Mutant amintite mai sus daca merg cu subwoofer-ul si amplificatorul din pachet, nu daca sunt cele mai bune sau mai potrivite pentru acesta; daca exista compatibilitate si unde se amplaseaza? in fatza sau in spate; pot fi la fel cele 4 sau trebuie neaparat diferite?
masina este un Logan |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Noi 20, 2006 11:26 pm Titlul subiectului: Re: care ar fi boxe potrivite ptr. pachetul " Bass Pack |
|
|
s-ar putea ca recomandarea mea sa nu-ti placa, dar totusi, masina o cunosc bine (doar si eu am tot logan) si putina experienta am. pe fata fara efort poti pune de 13cm, daca vrei 16-16,5 poti face un inel adaptor. bineinteles un sistem de difuzoare ar fi cel mai indicat. adica tw separat. daca ai model cu oglinzi electrice, pui tw in locul in care cei cu reglare manuala au maneta ptr oglinzi. daca nu, poti pune sub parbriz in colturile bordului. daca nu ai apucat sa faci comanda, ia in loc de gta275, gta 475, astfel scapi de nevoia unui al 2-lea amplificator, 475 are 4 canale, deci 2 (in punte) vor duce subul, iar celelalte 2 vor duce difuzoarele din fata. pe spate scoate difuzoarele originale cu tot cu suporti, si pune niste capace de difuzoare de 17cm, dar FARA DIFUZOARE. diferenta cu/fara e mare daca ai sub in portbagaj. bineinteles, vei auzi mult mai bine si mai clar subul fara difuzoare pe spate. tine minte ca masina e sedan, portbagajul e destul de bine izolat, bancheta e din spuma, si daca mai pui si difuzoare in gauri, vei astupa si ultimele legaturi dintre habitaclu si portbagaj. in plus, difuzoarele din spate chiar nu-si au rostul, medii si inalte vei avea din belsug de la sistemul din fata, care daca are tw spre tine si pasager, vor suna f bine si in spate, iar basii....ptr aia iei sub, nu?
nu-ti fa griji de alternator/acumulator, la puterile in cauza nu ai nevoie de nici o modificare (apropo, sper ca ai luat in calcul un kit de cabluri, nu? macar de 20mm2)
ca difuri de 13 pe fata, vezi: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/JBL/Power/P550C/ |
|
| Sus |
|
 |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 5:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| la difuzoare poti lua in calcul si GZ sunt bunicele in raport calitate pret .... de subwofere nu se poate spune acelasi lucru costa prea mult ... |
|
| Sus |
|
 |
alunelu
Data înscrierii: 20/Noi/2006 Mesaje: 2 Locație: Bistrita
|
Trimis: Mie Noi 22, 2006 4:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
va multumesc frumos pentru sfaturi;este intr-adevar interesant; nu stiam ca se poate fara boxe pe spate si sa fie un sunet care sa umple tot habitaclul masinii; am sa tin seama de ideea cu sistemu de dif-uri ptr. fata; da nu se "imprastie" masina daca sub-ul este dat tare? adica nu baraie din toate incheieturile?; ca am mai auzit portbagaje care in loc sa scoata sunetu ala infundat de tremura pamantul pe langa masina tzaraiau de-ti lasa impresia de difuzor fisurat; si efectu nu era defel unul impresionant; adica iti venea sa zici "lasa mai figurile ca-ti sar tablele de pe masina"; probabil ca soferul se simtea bine IN masina dar in afara era ridicol;
sistemu de dif-uri pe fatza , jbl power scoate 70W RMS si 210W max. nu-s bune si Clarion de 40W RMS si 200W max?; se poate regla sub-ul ca sa fie in concordanta cu ce scot si dif-urile din masina sau o sa fie un haos intre un sub prea puternic si un sistem de dif-uri care nu face fatza; adica nu este ca la un 5.1 ptr computer care este construit sa scoata cel mai bun sunet posibil; aici e vorba de elemente disparate care puse la un loc sa dea nu numai un sunet puternic si si de calitate;
Ultima modificare efectuată de către alunelu la Mie Noi 22, 2006 5:03 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mie Noi 22, 2006 5:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| e normal sa zbarnaie in exterior. loganul meu, destul de bine izolat, si tot mai scoate zgomote dubioase. in cazul tau, sigur vor zbarnai evacuarile din portbagaj. sunt 2 gauri mari, de-o parte si de alta a masinii, acoperite de niste cauciucuri foarte subtirele care fac ca toti dracii cand dai subul mai tare. orificiile le poti gasi daca dai bara spate jos. |
|
| Sus |
|
 |
marku_trd Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 236 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Noi 22, 2006 6:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Acele orificii au rolul de a evacua aerul care se aduna in masina in momentul in care se inchide ultima usa, sau portbagajul.Nu recomand astuparea acelor orificii deoarece se va acumula o presiune de aer in momentul inchiderii usii, iar ca rezultat cel mai probabil spargerea lunetei.Am mai vazut fenomenul asta si nu este deloc placut.Bafta. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mie Noi 22, 2006 6:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai cine a zis sa le astupe? eu ziceam sa le desfunde de tot. adica sa dea cauciucurile alea jos. singurul efect negativ l-am observat a fi putin praf sub mocheta din dreptul lor. |
|
| Sus |
|
 |
marku_trd Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 236 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Noi 22, 2006 6:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa da.Ma speriasem sa nu le astupe cumva si de-aia am sarit asa repede E ok daca scoate cauciucurile alea de tot.Se aude si bas-ul mai bine afara  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|