Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

care e diferenta intre GTO 1502D - GTO 1202D

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
mavavi
Pasionat

Data înscrierii: 07/Iul/2008

MesajTrimis: Lun Iul 07, 2008 11:19 pm    Titlul subiectului: care e diferenta intre GTO 1502D - GTO 1202D Răspunde cu citat (quote)

inafara de dimensiuni si pret . imi poate spune cineva ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Armadyllo
Pasionat

Data înscrierii: 15/Iun/2008
Locație: etaj 1

MesajTrimis: Lun Iul 07, 2008 11:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

šSorry, but the maximum filesize for all Attachments is reached. Please contact the Board Administrator if you have questions.š

Te-as fi ajutat cu ceva info... dar dupa cum se vede, ceva nu e in regula. NU voiam decat sa atasez doua PDF-uri de 136Kb.

In principiu intotdeauna sunt diferente, din cauza masei de aer pe care o misca membrana. Fs este mai mic, la dif-ul de 15š, care cere si o incinta mai mare. Ca si sunet... este mai šgravš, mai plin la ala mai mare. Si ar mai fi...
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mar Iul 08, 2008 1:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1502 suna mai tare si coboara mai bine decat 1202, DAR are nevoie de incinta mare (in bas reflex are nevoie de 100litrii ( Lungimexlatimexinaltime=Volum ) acordat pe la 33hz.

daca nu esti dispus sa iti umplii portbagajul atunci poti merge linistit de 1202 ca nu o sa te faci de rusine, insa daca spatiul din portbagaj nu e o probleme atunci mergi pe 1502.

mavavi
Pasionat

Data înscrierii: 07/Iul/2008

MesajTrimis: Mar Iul 08, 2008 4:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci GTO 1502D
isi merita bani ?
Sus
..........
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 02/Iul/2008

MesajTrimis: Mar Iul 08, 2008 7:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fa o comparatie intre hydrogen 30X si 1202 Rolling Eyes
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mar Iul 08, 2008 7:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

.......... a scris:
Fa o comparatie intre hydrogen 30X si 1202 Rolling Eyes

nu exista termeni de comparatie intre un dif de peste 7 milioane si unu de 2 si ceva.

atat 1202 cat si 1502 isi merita banii cu prisosinta.

Veve

Data înscrierii: 18/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Oct 13, 2008 10:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am de cel putin 1 an si ceva 1502.. Pe un 601.1... Pot sa zic ca e cea mai buna solutie raport calitate/pret. Coboara superb si este f fiabil. Eu am facut incinta de 99L si acordat la 33Hz, cu toate ca mai am doar jumatate de porbagaj liber (unde e statia) Very Happy. Am ascultat si 1202/1204... sunt chiftele pe langa 1502. Eu merg cu el aproape de maxim si n-am avut probleme. (Mai am un amic cu acelasi difuzor si il are de vreo 2 ani si ceva - si inca se aude la 3 masini mai in spate) Wink. Cumpara-l cu incredere (daca ai porbagaj in care sa bagi 100L). Numai bine.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum