Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Care e mai bun ?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
jack1

Data înscrierii: 18/Feb/2007

MesajTrimis: Mie Apr 18, 2007 11:37 pm    Titlul subiectului: Care e mai bun ? Răspunde cu citat (quote)

Salutare! Care dintre subwoofere e mai indicat : http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/MP_TUBE_30/ sau http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/CS_1204T/ . Ma intereseaza ceva cu bass puternic .Astept raspunsurile voastre.Multumesc anticipat !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cristyan
Pasionat

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Apr 18, 2007 11:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

JBL!!!!
Am Cs ala vechi si sunt super multumit de el! Wink
Sus
jack1

MesajTrimis: Mie Apr 18, 2007 11:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La un JBL ma gandeam si eu.Am auzit unu pe un Logan, suna bine rau.Sunt curios cum se aude Mac'u...mai ales ca masina mea e hatchbag.
Sus
Wizard
Pasionat

Data înscrierii: 22/Oct/2006
Locație: Arad

MesajTrimis: Mie Apr 18, 2007 11:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai si de la mine un vot pentru tubul de la jbl Razz ,si eu am unul si este super ok,acum am nevoie doar de un amplificator mai bun pentru el,dar tubul este ok,mergi pe jbl Wink
jack1

MesajTrimis: Joi Apr 19, 2007 11:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt curios cum se aude Mac'ul,as opta mai rpd pt el din cauza dimensiunilor mai reduse.Am probat un JBL si imi ocupa tot portbagajul..insa se aude super bine, exact bassul pe care il vreau.Mai astept pareri...
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Apr 20, 2007 2:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acel mac e pt pensionari,...care au nevoie de spatiu cand pleaca la bai Laughing
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Apr 20, 2007 12:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Audi_A6 a scris:
acel mac e pt pensionari,...care au nevoie de spatiu cand pleaca la bai Laughing

off topic: Laughing Laughing Laughing ce dur esti Laughing Laughing Laughing
parca il vad pe mosu cu subwoofer si amplif in portbagaj mergand cu stirile date la maxim Laughing

on topic:

nu am auzit mac-u ,dar jbl suna binisor.
Sus
e900

Data înscrierii: 19/Apr/2007

MesajTrimis: Vin Apr 20, 2007 4:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Audi_A6 a scris:

Ce l-ai mai lamurit pe om . Daca taceai.....era mai bine Laughing
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum