|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
fpescaru
Data înscrierii: 02/Sep/2006 Mesaje: 32 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
|
| Sus |
|
 |
fpescaru
Data înscrierii: 02/Sep/2006 Mesaje: 32 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Oct 30, 2006 11:45 am Titlul subiectului: |
|
|
| am un logan |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Lun Oct 30, 2006 11:52 am Titlul subiectului: |
|
|
Ai si scris in mesajul initial. Nu am vazut.....
Sa vedem ce zic si ceilalti ..... _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Oct 30, 2006 12:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu zic ca si JBL Power P550C ar face fata foarte bine.
De fapt toate ar face fata cu un reglaj corect, statia poate fi reglata sa scoata exact cat au nevoie difuzoarele... Cat despre "da, dar alea de 100W se aud mai tare decat alea de 70W" nu cred ca e cazul sa discutam...
Difuzoare de 50W pot sa sune mai bine si poate si mai tare decat difuzoare de 80W. Alta chestie e ca daca semnalul e curat poti sa dai si mai mult decat puterea nominala si difuzoarele n-au nimic.
Eu am DLS C5 (50W) amplificate de JBL GTO 75.4 (cotat la 104W pe canal) reglat astfel incat sa scoata tot din ele. Poate ca nu e la maxim, nici n-am cum sa verific decat cu un aparat de masura cat scoate efectiv dar sunt destul de sigur ca toate difuzoarele mentionate mai sus ar suna excelent cu aceleasi reglaje pe statie.
Despre GZ nu ma pronunt, nu am ascultat inca difuzoare. Stiu ca sunt renumiti pentru SPL si cam atat. Am vazut/ascultat woofere GZ de top si suna grav intr-adevar.. dar si preturile sunt pe masura.
Iti putem aduce cam orice din gama GZ, o sa-ti raspuntem in topic-ul pe care l-ai deschis pentru asta. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|