Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Care este cel mai bun entry-level? DEH-2900 vs BD269
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Catalin07

Data înscrierii: 04/Mar/2007
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Dum Mar 04, 2007 11:12 pm    Titlul subiectului: Care este cel mai bun entry-level? DEH-2900 vs BD269 Răspunde cu citat (quote)

PIONEER DEH-2900 vs CLARION BD269

Salut!
Vreau sa-mi cumpar unul din aceste doua aparate si chiar nu stiu pe care.
As inclina spre Pioneer, dar am tot citit ca are probleme cu radio-ul, si nu as vrea sa dau banii pe ceva care sa-mi dea batai de cap, cu toate astea are cateva avantaje - este un model 2007 si din cate am citit este unul foarte reusit pt un entry-level (daca excludem problema radio). In plus, despre Clarion nu stiu prea multe.
Voi ce parere aveti?
Care este cel mai bun entry-level CD Player MP3 pana in 400 RON?

P.S. Il voi pune pe un Logan.

AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Dum Mar 04, 2007 11:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca pioneer are receptia radio ceva mai slaba decat alte marci/modele nu inseamna ca nu prinde radio
inca nu am avut ocazia sa ascult radio la un pioneer gama 2007 poate au si remediat problema, mihai ne-ar putea ajuta cu o parere
oricum, eu am pioneer si sunt multumit de el dpdv al calitatii sunetului
de receptia radio pot sa spun ca prinde bine radio, uneori sunetul e cristal clear dar se si intampla ocazional sa mai apara cate un zgomot de fond sau unele posturi cu semnal mai slab sa nu le prinda tot timpul foarte bine
pe mine nu ma deranjaza pentru ca nu ascult foarte mult radio iar daca ascult, la volumul la care ascult acele zgomote de fond nu sunt deranjante
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
fanescu

Data înscrierii: 24/Apr/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Apr 24, 2007 11:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut, eu am DEH-2900MP pe masina personala, Peugeot 206.
Eu n-am avut probleme cu tunerul, mai tot timpul prinde aproape calitate CD, poate doar pe posturile pirat sau cu emitatoare slabe ar putea avea ceva probleme de receptie.
In cazul in care te hotarasti spre Pioneer e bine sa-ti verifici si antena eventual sa-ti cumperi un amplificator de semnal pt antena..e vreo 20-30 RON. Nu face rabat de la calitatea sunetului pe CD doar pt 2 posturi de radio care au scule de pe vremea radiodifuziunii. Gandeste-te ca nu o sa-ti sara discul in mers, ai reglaje de sunet, pre-out, calitate a sunetului buna.
Cam astea au punctele pt care eu am ales 2900.
Sus
Ciprian Constantin

Data înscrierii: 25/Apr/2007

MesajTrimis: Mie Apr 25, 2007 10:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pioneer-ul fara nicio indoiala. .se aude foarte bine si la banii astia ai si un mosfet50*4. cat despre radio iti poti lua un amp de semnal, dar totusi cred ca problemele intalnite cu radio au legatura si cu montajul pros.
Sus
nabdog2002

Data înscrierii: 26/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 11:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fara nici un dubiu te sfatuiesc sa laegi Pioneer. Din cite am auzit toti se pling de receptia slaba pe radio. Te rog sa ma crezi ca nu am intimpinat o astefel de problema. Eu am pe masina DEH 2900 MPB si merg foarte mult prin tara si nu ma pot plinge de semnalul radio. (chair si la munte se prinde bine, si aici nu ma refer la staiunile de la DN1 si pe drumuri forestiere ).
Sus
emyoo

Data înscrierii: 12/Mai/2007

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 12:49 pm    Titlul subiectului: iso connector Răspunde cu citat (quote)

salut! am vazut ca se discuta despre modelul deh-2900mp-b (ecran blue) sunt foarte nervos pentru ca in cutie nu am gasit iso connector-ul am incerkat sa gasesc package contents pe internet si in brosurile din cutie dar nimic Mad va rog sa ma lamuritzi si pe mine daca pachetul ar fi trebuit sa contina iso connectorul!? separat am cautat si am gasit f greu (trebuie adus la comanda...) va multumesc...
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 12:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu are mufa aia care face din mufa pioneer mufa iso?
Sus
emyoo

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 12:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

NU! AR FI TRBUIT SA FIE IN PACHET!?
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 12:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da
vezi de unde lai luat
Sus
emyoo

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 12:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MOAAAMMAA CE MA ENERVEAZA CRED CA M-AU LUCRAT CEI DE LA CARREFOUR Mad CE POT FACE CA SIGUR NU REZOLV NIMIC E LUAT DE AKUM O SAPTAMANA...
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 12:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai dute la ei si zile daca nu tio da batele obrazu
Sus
emyoo

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 1:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MERSI PENTRU PROMPTITUDINE... ASH VREA DK STI VRE-O CONFIRMARE CEVA PE NET SIGUR TREBUIA SA CONTINA CONNECTORUL ASTA!? DK NU AI NU-I NICI O PROBLEMA SPER SA-MI ADUK PE COMANDA M-ASH FI DUS LA CARREFOUR DAR SUNT DIN TGV SI L-AM LUAT DIN PLOIESTI NU STIU CAND MAI AM DRUM... Sad
Sus
iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 1:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pachetu trebie sa contina totul pentru al in monta pe masina direct (cu conditia ca masina sa fie preechipa cu mufa iso)

un mp3 contine in pachet - in general

-mp3
-fata detasabila
- cutie fata detasabila
-mufa conectare mp3 la sistemul masini
-manuale
-certificat garantie

5b63_1.jpg
 Description:
ceva de genu ,
 Filesize:  17.52 KB
 Viewed:  1165 Time(s)

5b63_1.jpg

Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 2:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

player-ele facute pt Europa sunt echipate cu mufa iso.

eu am achizitionat un player din Asia si nu avea mufa ISO. ieseau cabluri din player si erau taiate (taiate de cei de la Pioneer).

emyoo, daca n-ai primit nici o mufa care sa intre in player atunci poti merge la ei sa le faci gura. trebuia sa fie in pachet acea mufa, cu sau fara terminatii...
Sus
iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 2:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca ar fi avut asa nu ar fi problema, o mufa iso e 8-10 lei, dar ce faci cand nici firele nu ies din player Question
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum