| |
| Autor |
Mesaj |
boditzz
Data înscrierii: 03/Mai/2008 Mesaje: 7
|
Trimis: Mie Aug 06, 2008 3:19 am Titlul subiectului: care este cel mai tare SUBW pana in 10 milioane??? |
|
|
care credeti ca este cel mai tare subwhoofer din toate punctele de vedere dupa site sau macar din ROMANIA PANA IN 10-15 MILIOANE ????sunt foarte curios.......+(un pariu cu cineva) 
Ultima modificare efectuată de către boditzz la Joi Aug 07, 2008 2:22 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Aug 06, 2008 9:25 am Titlul subiectului: |
|
|
| Cred ca trebuia deschis la Diverse ... |
|
| Sus |
|
 |
adypala Priceput
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 253
|
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
adypala Priceput
|
Trimis: Mie Aug 06, 2008 2:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
am zis 'parerea mea'........ce e asa deplasat?nu am sarit ca taranu ........ala e bun baaaaa!!!! )) |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
adypala Priceput
|
Trimis: Mie Aug 06, 2008 3:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
watzii si marimea ..........nu sariti pe mine acu ).....e doar o parere
acum am obs ca au cam aceleasi caracteristici.......nush nu mai mai bag ) spuneti voi |
|
| Sus |
|
 |
Yuri Prime Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007 Mesaje: 391 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Aug 06, 2008 6:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu prea e bine pusa intrebarea.....fiecare are gusturi diferite ...unu vrea sq altu vrea spl......sau un compromis intre cele doua ....unu prefera o firma altu alta.......fiecare cu parerea lui ....si nu trebuie neaparat sa te uiti doar la date ca ala are mai multi w decat ala sau cine stie ce nu prea are nici o relevanta ,ce am invatat eu este ca cel mai bine sa il asculti in realitate si atunci iti faci o impresie buna sau rea despre acel produs. Parerea mea personala  |
|
| Sus |
|
 |
boditzz
|
Trimis: Joi Aug 07, 2008 1:44 am Titlul subiectului: |
|
|
man vreau doar sa aflu parerea voastrta despre care vi se pare voua cel mai bun subw pana in 10 mil ca asa ma pot uita la jackhammer dar bani....de unde....vreau doar sa vad si...cred ca,, cu incinta...ma rog
TE BEST????
Ultima modificare efectuată de către boditzz la Joi Aug 07, 2008 2:12 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
boditzz
|
Trimis: Joi Aug 07, 2008 1:46 am Titlul subiectului: |
|
|
si ma rog ce diferentza este intr-e subw rotund(tub) si cel patrat...am auzit la un amic ca cel rotund este mult mai bun decat cel patrat ca are nuj ce mai mare... frate...chiar nu inteleg:( 
Ultima modificare efectuată de către boditzz la Joi Aug 07, 2008 2:10 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
boditzz
|
|
| Sus |
|
 |
boditzz
|
|
| Sus |
|
 |
boditzz
|
Trimis: Joi Aug 07, 2008 2:27 am Titlul subiectului: |
|
|
SHOKALIPTIKU:-interesant topicul deschis !
ce intelegi tu prin cel mai tare ?!
respuns:care se aude cel mai bine...cel mai bestial....sa rupa masina  |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Joi Aug 07, 2008 9:28 am Titlul subiectului: |
|
|
da da ... total pealaturi !
omule , sunt persoane care prin cel mai tare inteleg un subwoofer care sa coboare liniar , un subwoofer care poate fi excelent pentru sq ...
sau sunt persoane , care doresc de la un subwoofer SPL , la polul opus fata de sq ... deci 2 lucruri diferite ... total opuse ...
sau .. persoane care vor sa aibe o combinatie de sq si spl ...
deci intrebarea cu care a fost deschis acest topic a fosr pusa eronat !
boditzz numi poci nick ul , daca nu poti retine 12 litere , foloseste cu incredere copy paste ...
NU am nimic cu adypala , chjiar nimic , am vrut doar sai demonstrez ca la o astfel de intrebare , nu poate nimeni sati dea un raspuns .. pentru ca pentru ca PENTRU FIECARE IN PARTE CEL MAI TARE SUBWOOFER INSEAMNA ALTCEVA !
cat despre cele II subwoofere , din nou pealaturi , nici unul din cele II nu se mai fabrik , posibilitatea sa le mai gasiti noi tinde spre 0 !
si ca sa continui in acest ritm , eu nu mias mai dori un kicker din II motive :
1) necesitatea de incinta mare , pentru a suna bine acest subwoofer ;
2) prefer un ubwoofer de 100 W , care sa sune la fel de tare si la fel de bine ca un kicker ! _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
|