|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
maryou
Data înscrierii: 18/Iun/2011 Mesaje: 18
|
Trimis: Joi Iun 30, 2011 12:08 pm Titlul subiectului: care este diferenta intre boxe cu 2 sau 3 cai? |
|
|
| salut am o intrebare nu stiu ce inseamna 2 cai la o boxa ce reprezinta cai,si care este diferenta intre boxe cu 2 cai si boxe cu 3 cai va rog sa ma ajutati. |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Joi Iun 30, 2011 6:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
caile reprezinta numarul de difuzoare care reproduc sunetul unei boxe
2 cai- boxa este formata dintr-un midbass si un tweeter separate printr-un filtru ( crossover )
3 cai - boxa este formata dintr-un midbass, un difuzor de medii si un tweeter separate preintr-un filtru.
asta in linii mari _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iul 01, 2011 12:11 am Titlul subiectului: |
|
|
2 cai - 2 difuzoare separate de un filtru
3 cai - 3 difuzoare separate de un filtru _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
maryou
Data înscrierii: 18/Iun/2011 Mesaje: 18
|
Trimis: Vin Iul 01, 2011 12:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ms mult |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|