Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Care este diferenta?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
cumnatu
Pasionat

Data înscrierii: 01/Noi/2006

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 1:03 am    Titlul subiectului: Care este diferenta? Răspunde cu citat (quote)

Salutare oameni buni!
Care este diferenta intre dif. de la infinity REF 6010 cs si REF 6510 cs inafara de sistemul de prindere si de raspunsul in frecventa? Ce deosebire este intre 53Hz -21KHz si 58Hz-21KHz?
Care din ele merita mai mult sa le achizitionez avand in vedere ca vor fi amplificate cu un infinity REF 7541a si ca ambele sisteme sunt la acelasi pret?
Merci si va astept cu un sfat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cumnatu
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 12:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ma poate ajuta nimeni??? difuzoarele fata sunt urmatoarele pe lista de achizitii si nu stiu la care sa ma decid. vreau ceva tot de la infinity si nu stiu care ar fi cea mai buna solutie pentru o amplificare REF 7541a.
Astept raspunsuri... multumesc anticipat
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 12:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Le iei care ti se potrivesc. Unele sunt de 16 cm iar celelalte de 16,5. Tu trebuie sa vezi cum sunt cele de pe masina, fie masurandu-le fie vazand care e sistemul de prindere. Din cate stiu eu se poate sa se potrivesca si cele de 16,5 in soclu de 16, dar nu sunt sigur.

Ce masina ai ?
Vezi daca gaseti vreo informatie despre dimensiuni de aici:
http://www.be-loud.ro/forum/dimensiuni-difuzoare-diferite-masini-t843.html

cumnatu
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 1:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe site scrie ca ambele sunt de 16 cm (sistemul de prindere difera doar prin mai multe gauri de prindere in favoarea lui REF 6510cs) diferenta dintre ele ar mai fi raspunsul in frecventa ... care ar fi mai potrivite pt ampliful REF7541a? de montat sunt pe o dacie '86 deci intra fara probleme si unele si celelalte.
Astept sfaturi in privinta acelei diferente de raspuns 53Hz-21KHz sau 58Hz_21KHz????
Multumesc!!
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 1:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu o sa simti mare diferenta...cumparale pe care tit place.
raspunsul asta 53Hz-21KHz in terie e mai bun decat asta 58Hz_21KHz,dar nu cu mare lucru.
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 2:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Teoretic cu cat e mai jos e cu atat mai bine.

Eu ma gandeam acum, ca fiind o daci e din '85 si o poti modifica usor, sa-i instalezi un sistem:
http://www.ground-zero-audio.com/english/04_tc16mk.htm
Costa 240 lei (tot de la be-loud). Tweeteru-ul il poti plasa mai aproape de nivelul capului si o sa se auda mai bine. Acei 100W o sa te ajute sa folosesti statia la potentialul ei maxim.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum