| |
| Autor |
Mesaj |
costyn008
Data înscrierii: 18/Feb/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 6:12 pm Titlul subiectului: Care firma de mp3player este mai buna? |
|
|
| Vreau sa-mi cumpar un mp3player, spuneti-mi si mie care firma este mai buna sony sau pioneer? |
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 91 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 6:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu ti-as recomanda pioneer |
|
| Sus |
|
 |
around the world Pasionat

Data înscrierii: 13/Feb/2007 Mesaje: 66 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 6:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
... sau clarion  _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 6:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
sau alpine
depinde de cat esti dispus sa investesti ... si ce planuri de viitor ai ! |
|
| Sus |
|
 |
around the world Pasionat

Data înscrierii: 13/Feb/2007 Mesaje: 66 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 6:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
dar totusi park mai putine Alpine ... Dar vb ta depinde cati bani esti dispus sa investesti . Parerea mea sincera este ca la playerele de pana in 8-9 mil nu exista nici o dieferenta semnificativa de calitate . E cam ca la "masini noi pana in 8000 de euro" toate s cam la fel calitativ deci ar fi bine sa ti-o alegi pe aia care iti place cel mai mult . _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 6:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
hmm ...
am avut alpine acum am pioneer ... se simte diferentza in favoarea pioneer ului ... preouturi mult mai bune ( tunul de bass se aude mult mai bine cu aceleasi reglaje ale statiei ) , procesorul de sunet ... dar sincer tanjesc dupa alpine ...
la alpine nu se misca fatza in player ... rama playerului la fel era dintrun material mult mai bun ... nu din plastic " ordinar " ...
acum intradevar knd iti cumperi un player te intereseaza mai putin designul si mai mult calitatile lui in sine ... dar park nici materialele nus de neglijat !
acum .. intradevar pana in 7 8 chiar si 10 milioane pioneerul bate tot !
este doar o parere !  |
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 91 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 6:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| around the world a scris: | | dar totusi park mai putine Alpine ... Dar vb ta depinde cati bani esti dispus sa investesti . Parerea mea sincera este ca la playerele de pana in 8-9 mil nu exista nici o dieferenta semnificativa de calitate . E cam ca la "masini noi pana in 8000 de euro" toate s cam la fel calitativ deci ar fi bine sa ti-o alegi pe aia care iti place cel mai mult . |
si care (dupa parerea mea) are raportul calitate/pret cel mai bun. ca exemplu as lua Pioneer DEH-30MP si Alpine CDE-9848RB. dintre astea 2 as alege evident pioneerul pentru cele 2 preouturi si HPF, LPF, pe care acel alpine nu le are (daca gresesc sa ma corectati ) |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 6:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai f mare dreptate ...
asai .. intradevar la nivelul asta de pretz pioneerul bate .. asa am zis si mai sus !
dar .. dupa parerea mea ... dc ai mniste banutzi disponibili in plus .. merita sa iei alpine !
nusj ... am avut alpine simi pare rau de el .. de asta sunt de parerea aceasta ! |
|
| Sus |
|
 |
costyn008
Data înscrierii: 18/Feb/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 7:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc mult pt sugesti o sa-mi cumpar un pioneer DEH-30MP |
|
| Sus |
|
 |
ando Pasionat
Data înscrierii: 20/Ian/2007 Mesaje: 105 Locație: Suceava
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 10:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu tot pioneer aleg pt k mi se par foarte utile filtrele lpf si hpf.
E jenant k totusi au neglijat calitatea materialelor,oricum au compensat prin sunet,reglaje si fiabilitate,dar asta la unitatile mai ieftine.
Sony cred k e cea mai proasta alegere. _________________ Pioneer & BMW_addict |
|
| Sus |
|
 |
|