Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Care HU are cel mai bun tuner radio?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
c_alecs

Data înscrierii: 28/Mar/2007

MesajTrimis: Mie Mar 28, 2007 11:40 am    Titlul subiectului: Care HU are cel mai bun tuner radio? Răspunde cu citat (quote)

V-as ruga sa-mi ordonati si mie mp3 playerele astea in functie de criteriile urmatoare:
A. calitatea tunerului radio (sa prinda semnale slabe la munte)
B. calitatea sunetului
C. pret
D. functii suplimentare (USB, telecomanda, etc)

Ma intereseaza in primul rand punctul A dar si C. Embarassed

Playerele ar fi:

1. Pioneeer DEH-4800MP
2. Pioneer DEH-2900MP
3. Sony CDX-414U
4. ALPINE CDE-9870R / RM
5. Clarion DB568RUSB

Accept si alte propuneri si mentionez ca il voi monta intr-un Opel Astra Classic. Merci!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Mar 28, 2007 1:20 pm    Titlul subiectului: Re: Care HU are cel mai bun tuner radio? Răspunde cu citat (quote)

3 si 5 apartin de branduri care au playere cu o buna receptie radio. Alpine sincer, cate am probat, numai la tuner nu m-am uitat Very Happy . pioneer nu prea exceleaza la capitolul receptie radio.
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mie Mar 28, 2007 1:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pioneer nu lua daca te intereseaza cel mai mult partea de radio.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Mar 29, 2007 11:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nici cu SONY nu m-as lauda, am intalnit probleme odata cu un GT500... Foarte multe nu am testat pe radio oricum.
Clarion pot sa spun ca sta foarte bine pe partea asta, am unul in masina si prind orice oricum...
Sus
c_alecs

Data înscrierii: 28/Mar/2007

MesajTrimis: Joi Mar 29, 2007 11:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi-am luat pana la urma Sony CDX-GT610U pentru ca nu mai aveam timp de cautat. L-am dus la montat si maine ridic masina Very Happy
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Mar 29, 2007 6:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

HU meu prinde mult si bine:) de-asta nu as vrea sa il schimb cu ceva after-market
Sus
nabdog2002

Data înscrierii: 26/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 11:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu te sfatuiesc sa alegi oricare din modelele Pio deoarece vorbele astea cu tunerul slab de la Pioneer sunt degeaba. Eu am Pio pe masina si toti prietenii mei (cea mai mare parte ) si anu cunosc sa aiba cineva probleme cu ele.
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 4:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in cazul meu, si nu numai, pioneer 4800mp nu imi ofera un sunet prea armonios pe partea de radio, si pe langa asta nici nu prind decat vreo 3-4 posturi, iar pe masina lu tata (cass de opel astra) prinde 7 posturi...

nu te gandi ca nu am schimbat firul de la antena ca l-am schimbat si tot degeaba...oricum eu radio ascult extrem de rar...
in schimb cu CD-uri se descurca excelent
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 5:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma simt nevoit sa fiu de acord cu O&G, nu e primul pioneer pe care pun mana, si care nu exceleaza la capitolul tuner. nu le-am incercat pe cele din 2007.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum