|
|
|
Autor |
Mesaj |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Sâm Sep 30, 2006 8:28 pm Titlul subiectului: Care ii mai potrivit? |
|
|
Hello! Am Hertz DSK 165 (80 W) pe fata si JBL CS 3196 (70 W) pe spate. Ma intereseaza un amplificator pe 4 canale. M-am gandit la: JBL 75.4, DLS CA 41, Magnat The Rock 8000, Magnat Hot Rod 4500, Mutant NW480, Mac Audio Z4100, Mac Audio Z4200, Blaupunkt GTA 475. Unele modele au 100+ W pe canal. M-am orientat spre unele statii mai puternice deoarece pe viitor poate voi monta un sistem mai puternic (gen Hertz energy/hi energy) si un posibil subwoofer. Ar fi probleme daca statia ii mai puternica decat boxele? risc sa le ard? Voi ce-mi recomandati tinand cont ca pe viitor s-ar putea sa schimb sistemul?
THX!!! |
|
Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Lun Oct 02, 2006 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nimeni?!  |
|
Sus |
|
 |
Fery_ Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 146 Locație: deva
|
Trimis: Lun Oct 02, 2006 8:25 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
normal.......dak statia e mult prea puternica fata de difuzoare risti sa deteriorezi difurile nu neaparat sa le prajesti...dar reglezi si tu statia pe cum vezi ca se comporta ok difurile.....de statii ce sa zic un prieten de-al meu are mac-audio z4100......e destul de puternica si suna bine cam asta am auzit din c ai zis tu acolo eu zic ca ar fi buna si pretu e ok |
|
Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Oct 02, 2006 11:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu strici difurile daca nu exagerezi cu gain-ul.
eu am boxe de 60 pe fata si 50 pe spate puse pe un jbl 75.4 si nu le-am "parlit".
e chiar recomandat sa fie statia mai puternica ca difurile pentru a elimina din distorsiuni. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|