| |
| Autor |
Mesaj |
hardhouse

Data înscrierii: 01/Noi/2007 Mesaje: 42 Locație: constantza
|
Trimis: Joi Noi 01, 2007 2:43 am Titlul subiectului: care ma poate ajuta? |
|
|
| salutare..sunt nou pe aici si as dori sa ma ajutati in leg cu un HU si dif`uri in usile din fata pt o skoda fabia..bugetul ar fi cam pe la 15 mil(HU+dif`uri) in momentul de fata am un hu pioneer 2920 si boxele din fabrica de 17 sau 16.5 nu stiu exact..hertz`urile imi intra in usi fara sa decupez masca usii? am auzit k au membrana mai mare si la fabia nu intra astea..sper sa imi recomandati ce e mai bun..aaa si ink ceva..cu folia dynamat sau stinger .. care e mai buna ? la ce ajuta mai exact ? nu o sa mai vibreze plasticul de la usi ? k acum ma omoara acel sunet..e teroare..multumesc anticipat |
|
| Sus |
|
 |
hardhouse

|
Trimis: Joi Noi 01, 2007 10:17 am Titlul subiectului: |
|
|
| nu se ofera nimeni? |
|
| Sus |
|
 |
hardhouse

|
Trimis: Vin Noi 02, 2007 11:22 am Titlul subiectului: |
|
|
care stie sigur ce dif`uri se pot pune in fatza pe fabia ? unii zic ca de 16.5cm , altii de 13.. _________________ trance around the world.. |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Noi 02, 2007 11:38 am Titlul subiectului: |
|
|
cel mai ok ar fi sa iti iei un sistem bun pe fata care ar fi bine sa il si amplifici. eu as merge pe astea:
Hu:
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/
Difuri:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_R6A/
Si un amplif:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/DLS/CLASSIC_CA22/
...si te incadrezi bine in bani...tre sa te interesezi cu dimensiunea la boxe, eu ti-am recomandat de 16,5 dar tre sa fii sigur ca intra. in configuratia asta o sa ai un sunet foarte bun. bineinteles, o sa iti trebuiasca si un kit de cabluri la astea(pana in 100 ron).
insonorizarea o sa te ajute foarte mult daca vrei sa faci miscarea cu amplificarea, mai putin daca ai de gand sa mergi doar pe hu+difuri.
ca materiale eu ti-as recomanda Standartplast, sunt bune si mai ieftine decat altele.
bafta! _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
hardhouse

|
Trimis: Vin Noi 02, 2007 11:46 am Titlul subiectului: |
|
|
ms mult de sfat , dls`urile acelea nu cred k intra..au adancimea de montare de 76mm si mie imi trebuie cu maxim 60mm..la hu m`am hotarat clarion dxz578 sau dxz778 , asta ramane de vazut in functie de buget..de amplificator nu stiu ce sa zic , momentan caut boxe , de kre vreau sa fiu sigur k intra..as incerca niste hertz dieci dsk 165 , au adancimea de 61mm , dar cu niste inele mdf poate intra..voi ce ziceti ? si insonorizarea am gasit aici in ct ... 2 mil jumate pt ambele usi dynamat _________________ trance around the world.. |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Noi 02, 2007 12:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
cu inele mdf iti intra sigur si cu adancime mai mare de montaj. singura problema o sa fie ca o sa dai niste bani pe boxe si nu o sa scoti tot ce pot daca nu le amplifici, mai ales daca te gandesti la unele mai bunicele. insonorizarea cred ca e doar manopera la banii aia.
te poti uita pe siteurile producatorilor si sa alegi un set de difuri care au o adancime de montaj cat mai mica, dar repet, cu inel mdf rezolvi problema.
pentru hu mai bine mergi pe 778, e plin de functii (chiar o sa te cam incurci in ele) si arata si mai bine decat 578.
bafta! _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
hardhouse

|
Trimis: Vin Noi 02, 2007 4:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci sa inteleg k pot lua hertz dieci 165 cu adancimea de montare de 61mm k o sa imi intre dak iau si inele mdf..unde pot gasi asa ceva?ma refer la inele _________________ trance around the world.. |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
hardhouse

|
Trimis: Vin Noi 02, 2007 10:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
hu iau clarionu ala , dar la boxe ma mai gandesc mi`e sa nu fac comanda degeaba , si dak nu imi intra ce fac cu ele ? si inele de unde sa iau ? _________________ trance around the world.. |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

|
Trimis: Vin Noi 02, 2007 11:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
cel mai bine te duci la beloud la service si iti recomanda ei ceva
cel mai bine e sa alegi dls asta sar potrivi la bugetul si preferintele tale
si sunt difuzoare f bune am si eu _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
hardhouse

|
Trimis: Dum Noi 04, 2007 1:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt din cta , k as merge la service si n`am cum sa ajung prin buc.. _________________ trance around the world.. |
|
| Sus |
|
 |
hardhouse

|
Trimis: Dum Noi 04, 2007 6:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
stie kreva in cta un mag specializat , si cu bajeti de trb ? _________________ trance around the world.. |
|
| Sus |
|
 |
|