Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

care ma poate ajuta?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
hardhouse

Data înscrierii: 01/Noi/2007
Locație: constantza

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 2:43 am    Titlul subiectului: care ma poate ajuta? Răspunde cu citat (quote)

salutare..sunt nou pe aici si as dori sa ma ajutati in leg cu un HU si dif`uri in usile din fata pt o skoda fabia..bugetul ar fi cam pe la 15 mil(HU+dif`uri) in momentul de fata am un hu pioneer 2920 si boxele din fabrica de 17 sau 16.5 nu stiu exact..hertz`urile imi intra in usi fara sa decupez masca usii? am auzit k au membrana mai mare si la fabia nu intra astea..sper sa imi recomandati ce e mai bun..aaa si ink ceva..cu folia dynamat sau stinger .. care e mai buna ? la ce ajuta mai exact ? nu o sa mai vibreze plasticul de la usi ? k acum ma omoara acel sunet..e teroare..multumesc anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
hardhouse

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 10:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu se ofera nimeni?
Sus
hardhouse

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 11:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

care stie sigur ce dif`uri se pot pune in fatza pe fabia ? unii zic ca de 16.5cm , altii de 13..
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 11:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cel mai ok ar fi sa iti iei un sistem bun pe fata care ar fi bine sa il si amplifici. eu as merge pe astea:
Hu:
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/

Difuri:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_R6A/

Si un amplif:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/DLS/CLASSIC_CA22/

...si te incadrezi bine in bani...tre sa te interesezi cu dimensiunea la boxe, eu ti-am recomandat de 16,5 dar tre sa fii sigur ca intra. in configuratia asta o sa ai un sunet foarte bun. bineinteles, o sa iti trebuiasca si un kit de cabluri la astea(pana in 100 ron).
insonorizarea o sa te ajute foarte mult daca vrei sa faci miscarea cu amplificarea, mai putin daca ai de gand sa mergi doar pe hu+difuri.
ca materiale eu ti-as recomanda Standartplast, sunt bune si mai ieftine decat altele.
bafta!

hardhouse

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 11:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms mult de sfat , dls`urile acelea nu cred k intra..au adancimea de montare de 76mm si mie imi trebuie cu maxim 60mm..la hu m`am hotarat clarion dxz578 sau dxz778 , asta ramane de vazut in functie de buget..de amplificator nu stiu ce sa zic , momentan caut boxe , de kre vreau sa fiu sigur k intra..as incerca niste hertz dieci dsk 165 , au adancimea de 61mm , dar cu niste inele mdf poate intra..voi ce ziceti ? si insonorizarea am gasit aici in ct ... 2 mil jumate pt ambele usi dynamat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 11:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai bine poti lua
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_RS6/

dar astea ar trebui si ele amplificate
Sus
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 12:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu inele mdf iti intra sigur si cu adancime mai mare de montaj. singura problema o sa fie ca o sa dai niste bani pe boxe si nu o sa scoti tot ce pot daca nu le amplifici, mai ales daca te gandesti la unele mai bunicele. insonorizarea cred ca e doar manopera la banii aia.
te poti uita pe siteurile producatorilor si sa alegi un set de difuri care au o adancime de montaj cat mai mica, dar repet, cu inel mdf rezolvi problema.
pentru hu mai bine mergi pe 778, e plin de functii (chiar o sa te cam incurci in ele) si arata si mai bine decat 578.

bafta!

hardhouse

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 4:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci sa inteleg k pot lua hertz dieci 165 cu adancimea de montare de 61mm k o sa imi intre dak iau si inele mdf..unde pot gasi asa ceva?ma refer la inele
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 9:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hai sati arat un sistem bun

cd player

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ778RUSB/

dif fata
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_RS6/
si pui inel

bagi si insonorizare
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Standartplast/Vibroplast_M1/

si cand strangi bani iei si amplifcator

si nu uita La asa player e bine sa ai si difuzoare pe masura
daca nu prea ai bani de playerul asta iei
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P4900IB/
care e destul de bun

hardhouse

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 10:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hu iau clarionu ala , dar la boxe ma mai gandesc Smile mi`e sa nu fac comanda degeaba , si dak nu imi intra ce fac cu ele ? si inele de unde sa iau ?
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 11:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cel mai bine te duci la beloud la service si iti recomanda ei ceva
cel mai bine e sa alegi dls asta sar potrivi la bugetul si preferintele tale
si sunt difuzoare f bune am si eu

hardhouse

MesajTrimis: Dum Noi 04, 2007 1:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt din cta , k as merge la service Smile si n`am cum sa ajung prin buc..
hardhouse

MesajTrimis: Dum Noi 04, 2007 6:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stie kreva in cta un mag specializat , si cu bajeti de trb ?
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum