|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
neuron Priceput
Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 245 Locație: bucuresti pe stanga
|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Ian 27, 2007 7:27 am Titlul subiectului: |
|
|
toate au calitati si avantaje...unele au performante si design, cum este infinity, altele, doar performante sau doar design cum este cel cu leduri in con
pe tine trebuie sa te intereseze sa se auda tare si sa fie ieftin, iar asta inseamna: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_1502D/
pe cutie mai dai 1,5-2 mil dar se aude mai tare decat toate la care te-ai gandit tu mai sus. |
|
| Sus |
|
 |
neuron Priceput
Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 245 Locație: bucuresti pe stanga
|
Trimis: Sâm Ian 27, 2007 3:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
am spus ca nu ma dau banii afara din casa dar nici nu sunt izmene rupte-n cur!!! am intrebat pur si simplu care are cel mai bun raport calitate/pret pt ca nu ma prea pricep!!! asta nu inseamna ca ma voi duce in EUROPA sa imi iau un sub FIRST sau EUROTEC dar nici nu imi permit sa dau 1000 de lei pe un sub!!! ai o atitudine de om parvenit...scuza-ma daca te-am jignit!!!si inca ceva...daca iti spune-am ca am un ...orice altceva inafara de dacie asta insemna ca merita sa bag mai multi bani in ea??? _________________ Alpine 9880/JBL GTO-804EZ/JBL GTO 609C/DLS classic 1072/Alpine MRV-M500/JBL GTO 1214BR. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|