| |
| Autor |
Mesaj |
zeusrazvy Priceput
Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 428 Locație: Cluj
|
Trimis: Lun Feb 16, 2009 9:48 am Titlul subiectului: care stie pe cineva sau el insasi sa faca omologari? |
|
|
| mi-am pus folii dark si p fata.. si mo oprit astia de 2 ori inca nu mau amendat dar urmeaza... |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Feb 16, 2009 10:42 am Titlul subiectului: |
|
|
pe fata ai voie maxim 5% .. si alea se omologheaza cam rar .  |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Feb 16, 2009 2:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
din cate stiu eu nu se omologheaza orice folie, trebuie sa fie folie omologata ca sa o poti monta legal. _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 16, 2009 2:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
din cate stiu eu nu prea renteaza sa-ti pui folie omologata..decat daca nu te afecteaza criza ......acum serios vorbind..mi se par exagerate preturile la foliile omologate...  _________________ NAKAMICHI+all SPL Dynamics
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666 |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Feb 16, 2009 3:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mircea_ioan_25 a scris: | din cate stiu eu nu prea renteaza sa-ti pui folie omologata..decat daca nu te afecteaza criza ......acum serios vorbind..mi se par exagerate preturile la foliile omologate...  |
Nu e vorba ca se renteaza sau nu, sunt 2 optiuni daca vrei folie:
1. folie din piata care nu poti sa o omologhezi si cu care mergi la risc, cu risc mai mare daca pui si pe geamurile fata dar care e ieftina.
2. dai 6-8 milioane si ti-o monteaza in service autorizat, legal si fara griji.
simplu fiecare alege ce vrea ( asta daca vrei neaparat folie )
 _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 16, 2009 3:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai nou, nu se mai monteaza folie pe fata, omologata.
Deci cine vrea pe fata, o pune pe propria raspundere.
Inainte, erau cei de la Llumar care aveau autorizatie si omologare si pentru geamurile fata. Se pare ca nu mai au nici ei ... |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Lun Feb 16, 2009 3:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mircea_ioan_25 a scris: | din cate stiu eu nu prea renteaza sa-ti pui folie omologata..decat daca nu te afecteaza criza ......acum serios vorbind..mi se par exagerate preturile la foliile omologate...  | e posibil sa fie exagerate preturile la folia omologata dar iti spun din proprie experienta ca merita,in primul rand seara se comporta exact cum ar trebui eu am cea mai intunecata nuanta si se vede foarte bine,iar partea cu amenda si luarea talonului+banii de folie neomologata 100% te costa cat folia omologata,pe mine m-au saltat anul trecut la 4 tuning politistii din trafic pentru folii,le-am prezentat hartia ca sunt omologate si desi am si pe fata cu 25%(nu 5%cum ar fi normal)mi-au multumit si m-au lasat sa plec,nu acelasi lucru au patit celelalte doua masini care au fost oprite una in fata mea(un vectra cu numere de GJ la care deja baietii dadeau folia jos si politistul scria amenda)si un renault de BV.deci poate ca e mai ieftin sa pui neomologata dar numai la prima vedere pentru ca odata sigur te va opri cineva pentru ea si atunci oricum vei plati _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
| Sus |
|
 |
SweetBoy
Data înscrierii: 14/Mar/2009 Mesaje: 5 Locație: Slobozia
|
Trimis: Joi Mai 28, 2009 3:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
din cate stiu fata e max. 70% omologata (foarte deschisa) si spate 5-35% _________________ As Sweet As Me No One Can Be |
|
| Sus |
|
 |
|