Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

care stie pe cineva sau el insasi sa faca omologari?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
zeusrazvy
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Cluj

MesajTrimis: Lun Feb 16, 2009 9:48 am    Titlul subiectului: care stie pe cineva sau el insasi sa faca omologari? Răspunde cu citat (quote)

mi-am pus folii dark si p fata.. si mo oprit astia de 2 ori inca nu mau amendat dar urmeaza...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Feb 16, 2009 10:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe fata ai voie maxim 5% .. si alea se omologheaza cam rar . Razz
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Feb 16, 2009 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din cate stiu eu nu se omologheaza orice folie, trebuie sa fie folie omologata ca sa o poti monta legal.
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Feb 16, 2009 2:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din cate stiu eu nu prea renteaza sa-ti pui folie omologata..decat daca nu te afecteaza criza Laughing Laughing Laughing ......acum serios vorbind..mi se par exagerate preturile la foliile omologate... Sad
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Feb 16, 2009 3:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mircea_ioan_25 a scris:
din cate stiu eu nu prea renteaza sa-ti pui folie omologata..decat daca nu te afecteaza criza Laughing Laughing Laughing ......acum serios vorbind..mi se par exagerate preturile la foliile omologate... Sad

Nu e vorba ca se renteaza sau nu, sunt 2 optiuni daca vrei folie:
1. folie din piata care nu poti sa o omologhezi si cu care mergi la risc, cu risc mai mare daca pui si pe geamurile fata dar care e ieftina.

2. dai 6-8 milioane si ti-o monteaza in service autorizat, legal si fara griji.

simplu fiecare alege ce vrea ( asta daca vrei neaparat folie )
Laughing

Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Feb 16, 2009 3:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai nou, nu se mai monteaza folie pe fata, omologata.
Deci cine vrea pe fata, o pune pe propria raspundere.
Inainte, erau cei de la Llumar care aveau autorizatie si omologare si pentru geamurile fata. Se pare ca nu mai au nici ei ...
Sus
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Lun Feb 16, 2009 3:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mircea_ioan_25 a scris:
e posibil sa fie exagerate preturile la folia omologata dar iti spun din proprie experienta ca merita,in primul rand seara se comporta exact cum ar trebui eu am cea mai intunecata nuanta si se vede foarte bine,iar partea cu amenda si luarea talonului+banii de folie neomologata 100% te costa cat folia omologata,pe mine m-au saltat anul trecut la 4 tuning politistii din trafic pentru folii,le-am prezentat hartia ca sunt omologate si desi am si pe fata cu 25%(nu 5%cum ar fi normal)mi-au multumit si m-au lasat sa plec,nu acelasi lucru au patit celelalte doua masini care au fost oprite una in fata mea(un vectra cu numere de GJ la care deja baietii dadeau folia jos si politistul scria amenda)si un renault de BV.deci poate ca e mai ieftin sa pui neomologata dar numai la prima vedere Wink pentru ca odata sigur te va opri cineva pentru ea si atunci oricum vei plati
SweetBoy

Data înscrierii: 14/Mar/2009
Locație: Slobozia

MesajTrimis: Joi Mai 28, 2009 3:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din cate stiu fata e max. 70% omologata (foarte deschisa) si spate 5-35%
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum