| |
| Autor |
Mesaj |
andreyi Pasionat
Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 53
|
|
| Sus |
|
 |
andreyi Pasionat
|
Trimis: Joi Aug 07, 2008 11:48 am Titlul subiectului: |
|
|
| As vrea niste si niste pareri subiective, nu numai din specificatii unde se pare ca Blaupunkt iese castigator la "randament" dar pierde la capitolul plaja frecvente, mai ales bass. Concluzia pe care o trag eu din specificatii este ca Blau-urile s-ar auzi mai tare dar mai fara bass fata de Pio. Poate voi stiti mai bine si din "auzite". |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Aug 07, 2008 12:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai daca le ai pe amandoua de ce nu le probezi si pastrezi pe cele care iti plac mai mult? |
|
| Sus |
|
 |
AlexBanu Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 402 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Aug 07, 2008 1:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cum a zis si Mihai faci si tu un "efort" si le montezi in portiere si poti apoi sa-ti dai singur cu parerea..nu cred ca e nevoie sa-si dea altcineva atat timp cat tu le vei avea in masina... _________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD |
|
| Sus |
|
 |
andreyi Pasionat
|
Trimis: Joi Aug 07, 2008 5:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ooookay, m-ati prins. Adevarul este ca Blau-urile le-am avut pe fatza, una din ele s-a ars, si la garantie am posibilitatea sa le schimb ori cu Pioneer-urile alea de care v-am zis sau sa astept pana imi schimba Blaupunkt-urile si m-am gandit ca e mai bine daca va formulez asa problema. |
|
| Sus |
|
 |
|