|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Bastanu
Data înscrierii: 25/Apr/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Apr 25, 2007 11:48 am Titlul subiectului: Casetofon+mp3 |
|
|
| vreau sa-mi cumpar un radio-casetofon care sa citeasca si mp3 . nu dispun de prea multi bani , as vrea ceva in pretul de 2 - 3.5 mil max de tot 4 mil dar cam greu cu suma aia . va multumesc . |
|
| Sus |
|
 |
Zdrang Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 112 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Apr 25, 2007 12:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut.
Radio-casetofon care sa suporte si mp3 nu exista. Cel putin nu in bugetul tau
CD-player care sa suporte formatul mp3 in bugetul acela exista cu siguranta, ideea e ca daca iei ceva ieftin faci automat rabat la anumite chestii.
Eu unul ti-ar recomanda asta http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9870R_-_RM/
Fa rost de 400 RON, chiar merita, mie unuia mi se pare best-buy in banii astia... _________________ Sound Stage 1 - completed and sold
Sound Stage 2 - ...in uĂŁrc... |
|
| Sus |
|
 |
Bastanu
Data înscrierii: 25/Apr/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Apr 25, 2007 1:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da am gresit eu , cd player cu mp3 , il vreau pt 4 boxe stock care miau venit pe masina ( pre-echipare audio ) nu o sa imi pun subwoofer pe ea si nu as vrea sami iau ceva de prea multi bani , dar nici o chestie care sa faca boxele sa haraie sa tiuie . |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mie Apr 25, 2007 2:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
de ce nu te uiti pe la bursa? sunt unele aproape noi si ti le iei mai ieftin... _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|