| |
| Autor |
Mesaj |
spartacus
Data înscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 5 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Oct 13, 2006 2:08 pm Titlul subiectului: Cateva informatii |
|
|
Salutare tuturor..
Am descoperit de curand acest forum si acum incerc si eu sa aflu cateva informatii.Am un Fiat Punto si sapt trecuta i-am pus un player nou Pioneer p4800.Sunt f incantat de el dar din pacate nu am boxe pe spate.Am doar 2 boxe din fabrica in usile frontale(blaunpunkt cred ca sunt).Se aud bine cu toate ca imi vibreaza putin usa din stanga.
Acum m-am decis sa merg pe DLS si anume Classic 257.Credeti ca sunt ok?Mi-e teama sa nu vibreze stativul din spate pe care o sa fie amplasate..
Multumesc anticipat.. _________________ Novice  |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Oct 13, 2006 3:47 pm Titlul subiectului: Re: Cateva informatii |
|
|
| se pupa bine playerul cu difurile. o sa sune ok. |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Vin Oct 13, 2006 9:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca nu vrei sa-ti mai vibreze plasticele prin masina ti-ar trebui un kit-uri:
http://www.be-loud.ro/produse/Tuning_si_accesorii/Dynamat_Xtreme_Speaker_Kit/
Daca o sa ajungi sa-ti pui asa ceva o sa vezi si alte avantaje (bass mai bun, claritate si percusivitate pe medii-joase)
Cred ca merge asa ceva si pentru consola din spate, desi nu cred ca o sa-ti vibreze.
Difuzoarele sunt o alegere buna. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Vin Oct 13, 2006 11:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Silviu a scris: | Daca nu vrei sa-ti mai vibreze plasticele prin masina ti-ar trebui un kit-uri:
http://www.be-loud.ro/produse/Tuning_si_accesorii/Dynamat_Xtreme_Speaker_Kit/
Daca o sa ajungi sa-ti pui asa ceva o sa vezi si alte avantaje (bass mai bun, claritate si percusivitate pe medii-joase)
Cred ca merge asa ceva si pentru consola din spate, desi nu cred ca o sa-ti vibreze.
Difuzoarele sunt o alegere buna. |
hmm stau si ma gandesc ca si mie imi vibreaza panourile la LOGAN si am difuzoare din fabrica... nu cred ca se merita sa antifonez pt niste difuzoare de genu asta
cel mai bine ... mai uita=te o data la suruburile panoului si cele ale difuzorului si vezi daca sunt stranse bine....
pe spate sigur nu o sa iti vibreze.... decat numarul asta in caz ca ai niste difuzoare calumea
o zi buna  _________________ www.rentabenz.ro |
|
| Sus |
|
 |
spartacus
Data înscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 5 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Oct 14, 2006 12:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Mda..pe fata stanga imi lipseste un surub.Problema este ca nu am in ce sa prind unul nou..Trebuie sa gasesc acel suport in care sa-l prind pt ca s-a pierdut cumva unul din ele si nu prea stiu de unde sa-l iau.O sa merg zilele astea pe la practiker. In usa din dreapta nu vibreaza absolut deloc.
Aa..inca ceva..Am desfacut usa si am vazut ca este o folie subtire care izoleaza practic usa si sunt momente in care pot jura ca vibreaza acea foliei. Asta doar cand dau bassul mai tare.Sper sa o rezolv cumva.
Va multumesc pt informatii..
Abia astept sa-mi pun dls-urile pe spate  _________________ Novice  |
|
| Sus |
|
 |
|