Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

cateva informatii

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
w1sh

Data înscrierii: 15/Mar/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mar 16, 2010 12:31 am    Titlul subiectului: cateva informatii Răspunde cu citat (quote)

Salutare...am si eu o nelamurire...am un opel astra g ...cd player este un pionner http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-2020MP/ difuzoare fata sunt din fabrica...si nu stiu ce putere au...intrebarea mea este ....ce difuzoare de 13cm" sa pun sa se observe diferenta?spre exemplu acestea sunt bune? http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/TS-G1302i/ ? stiu ca am nevoie de niste mufe dar nu stiu unde sa le pot gasi http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1AmFV0... Sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adyetyon

Data înscrierii: 15/Iul/2009
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Joi Mar 18, 2010 9:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ar trebui sa aloci un buget mai mare si sa iei un sistem. Ce iti recomand eu este asta : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_B5A/.
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008

MesajTrimis: Joi Mar 18, 2010 9:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la astra g sunt difuzoare de 16,5 in usile fata si de 13 in usile spate....la montajul pe fata la cele de 16,5 e cam mult de munca...daca pui de 13 scapi de anumite probleme....si daca nu ai de gand sa le amplifici...nu o sa observi diferente..daca difurile de fabrica nu sunt omorate si sunt in stare buna suna mai mult decat acceptabil.
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Mar 18, 2010 9:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in general difuzoarele de fabrica cu care vine masina, sunt mai bune decat cele entry level ~100 ron din magazin de la firme gen sony kenwood pioneer etc .
daca nu au defecte, nu le schimba .
Sus
w1sh

MesajTrimis: Vin Mar 19, 2010 3:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu au defect dar vreau sa mai pun ceva pe spate...ma gandeam acum la http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/XT502/ ...
dar parca fortez cele 2 boxe stock cand vreau sa dau mai tare....
Sus
blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Vin Mar 19, 2010 9:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca sa nu "fortezi boxele stock" Shocked umbla si tu putin la faderul playerului... Rolling Eyes
Sus
w1sh

MesajTrimis: Sâm Mar 20, 2010 3:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am umblat....am incercat sa il fac sa se auda cum trebuie...dar playerul meu merge pana la 60 volume ...la 30 incepe sa se auda urat de tot ...asta era problema..
Sus
Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Mar 20, 2010 3:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai problema asta o au toate playerele.
cu defeat on , sau mai bine zis, toate brizbrizurile dezactivate si eq flat, nu poti da mai tare de 3/4 un player .
un player pe care scrie 4x50 max are cam 20w rms pe canal .

poti sa pui si boxe de 24" cu 50 000w rms ca tot vor carai daca dai mai tare de 30 pe playerul tau .
Sus
w1sh

MesajTrimis: Dum Mar 21, 2010 2:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da acum inteleg...deja eram nedumerit...credeam ca era ceva problema de la player....
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum