|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Manolo
Data înscrierii: 28/Feb/2012 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar Feb 28, 2012 10:06 pm Titlul subiectului: Cateva lamuriri achizitie difuzoare Astra G |
|
|
Am un Opel Astra G in 3 usi din 2001. De curand am achizitionat un Clarion cz301e si ma gandeam sa-mi schimb si difuzoarele. Acum vin nelamuririle:
1. Caut de cateva zile pe internet si sunt mai mult in ceata decat lamurit in privinta dimensiunilor difuzoarelor. Din ce am inteles la astra g (cele in 3 usi, pentru ca cele in 4 sau 5 difera locul si dimensiunile difuzoarelor din spate) dimensiunea standard a difuzoarelor este de 16.5 si pe fata si pe spate. Pe fata sistem din 2 cai iar pe spate coaxiale. Daca dimensiunea din fabrica a difuzoarelor este de 16.5 de ce trebuie facuta o adaptare sa pot pune alte difuzoare tot de 16.5? tweeterele din fabrica au 25mm. Sa inteleg ca toate cele de 25mm intra in locasul acele de la oglinda?
2. Daca HU este Clarion cele mai bune difuzoare nu ar trebui sa fie tot clarion (ma refer la cele care se invart in jurul a 3-400 lei)?
3. Ma gandeam sa achizitionez urmatoarele difuzoare: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Clarion/Platinum/SRP-1721S/ pentru fata iar pentru spate aceastea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Coaxiale/Esprit_E6x/ (nu am gasit pe site clarion coaxiale de 16.5).
4. Nu vreau sa folosesc tub de bas in portbagaj ca si asa e spatiul mic dar nici nu vreau sa se auda numai medii si inalte. Daca amplific difuzoarele de mai sus se vor auzi sesizabil mai bine sau sa raman cu ele neamplificate?
5. Daca pun numai pe fata acele difuzoare Clarion si pe spate raman cele stoc o sa auda prost sunetul?
Va multumesc anticipat penntru raspunsuri (eventual poate primesc raspunsuri si de la cei de la be-loud ) |
|
| Sus |
|
 |
Manolo
Data înscrierii: 28/Feb/2012 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Feb 29, 2012 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nicio idee, nimic? Ma gandesc sa ma duc pregatit la service be-loud, sa nu stau acolo sa dau fata de la usa jos sa vad daca intra difuzorul, daca se aude bine, etc. Ma gandeam ca exista pasionati pe aici care s-au mai lovit de problema asta. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|