Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cateva pareri despre 2 sisteme audio, pioneer sau denon

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
Octavian1988

Data înscrierii: 20/Mar/2012

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2012 4:03 pm    Titlul subiectului: Cateva pareri despre 2 sisteme audio, pioneer sau denon Răspunde cu citat (quote)

Ziua buna, bine v-am gasit!
Doresc sa achizitionez un sistem 5.1: receiver + sistem 5.1 . bugetul fiind maxim 1800 ron. Va fi folosit impreuna cu actualul televizor panasonic 50 inch.
AM gasit 2 combinatii posibile care se integreaza in buget, dar as dori o parere din partea voastra. Stiu ca in aceasta gama cam toate suna la fel, dar sunt imposibilitatea de a le asculta, asa ca trebuie sa merg "surd".
Boxe denon 5.1 SYS-56HT 500 ron + denon avr 1312 sau
boxe pioneer 5.1 S-V24-W 760 ron + pioneer vsx 521
Cu pioneer se sare putin din buget. Mentionez ca am nevoie de boxe mici de raft, pe 2 cai , nu am loc pentru boxe frontale mari, spatiu fiind un 6 pe 3 cu bucatarie deschisa. Nu stiu cat de bune ar fi boxele de la denon, subwooferul pare prea usor din specificatii, sub 10 kg. iar boxele de la pioneer sunt pe impedanta de 8 , dar ar fi destul de irelevant la nivelul pe care il doresc eu.
PS: cat de important este cuplarea unui receiver de o marca cu boxe de aceasi marca vs de exemplu yamaha + pioneer sau denon
ar mai fi un receiver yamaha 371 la un pret foarte bun de 980.
Eu va intreb la nivel de reproducere a sunetului cum vi se pare, daca a-ti avut ocazia sa ascultati astfel de receivere entry level sau sistemele mentionate. Repet nu pot obtine o auditie pe aceste modele,. sunt din iasi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum