Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cateva sugestii si lamuriri

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
laur_g

Data înscrierii: 17/Aug/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Aug 17, 2006 3:50 pm    Titlul subiectului: Cateva sugestii si lamuriri Răspunde cu citat (quote)

Salut am primit de curand de la cineva o pereche de difuzoare de fata Panasonic de 16,5 cm diametrul..coaxiale-imi poate spune cineva ce inseamna coaxiale?si cum se monteaza daca au un anume regim de montare?si inca ceva...Ce player sa-mi iau pentru ele ca sa rezulte o oarecare atmosfera placuta in masina fiind constient de faptul ca nu sunt asa stralucite ca firma...dar asa sa se incadreze pana in 500 Ron Embarassed
Si 1 sg intrebare mai am pe spate ce imi sugerati sa pun tot panasonic? Mentionez ca am o Dacie berlina

Salutare si astept un raspuns

in_zale

Data înscrierii: 26/Iul/2006
Locație: 192.168.0.1

MesajTrimis: Joi Aug 17, 2006 5:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Coaxial inseamna ca pe acelasi sasiu de difuzor sunt puse si mediile/bass si inaltele! (nu cred ca m-am exprimat prea bine dar...)
Ca player poti folosi un Pioneer DEH-2820MP care este cea mai buna alegere la bani aia! Il am si eu tot intr-o dacie berlina si suna super!
Pe spate nu este neaparat sa pui Panasonic, este recomandat dak nu vrei sa iti pui subwoofer sa pui doua ovale! Nu stiu ce sa iti recomand pt ca nu ne-ai spus de cati bani dispui pt difuzoare!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
laur_g

Data înscrierii: 17/Aug/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Aug 18, 2006 1:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Merci mult pt explicatii...pai pt difuzoarele pe spate cam in jur a 200-250 Ron max dispun...deci ai spus ovale dak nu o sa-mi pun subwoofer si rotunde dak o sa-mi pun inteleg.merci mult inca odata
in_zale

Data înscrierii: 26/Iul/2006
Locație: 192.168.0.1

MesajTrimis: Sâm Aug 19, 2006 11:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poi daca ai difuzoare rotunde pe fata de 16,5 cum ziceai, atunci dak iti pui subwoofer normal nu ar mai trebui sa iti pui si in spate difuzoare de nici o culoare, doar dak nu esti multumit cu nivelul inaltelor dar ar trebui sa fie deajuns.
Pt difurile ovale ar fi: DLS 296...219,90 lei, JBL CS3196...199,90 lei, Pioneer TS-A6901 sau mai de buget difuzoarele de la Magnat. Si iti spun ca nu mai ai nevoie de subwoofer in Dacie. Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum