Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Caut ajutor :)

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
aps

Data înscrierii: 30/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Noi 30, 2006 2:26 pm    Titlul subiectului: Caut ajutor :) Răspunde cu citat (quote)

Salut!
Am un cd player sony cdx-f7750, cu jbl gto-506 pe fata si gto6526 pe spate, montate pe un logan. Treaba e ca nu pot da volumul mai mult de 3 sferturi pentru ca face urat tot sistemul asta. Cineva mi-a recomandat sa pun un amplif mic pentru difuzoarele spate ceva 2x50W. Io eram hotarat sa-mi iau ovalele alea de la jbl seria aia limitata t595, orice numai sa se auda bine. Am citit si topicu lu' miezu', dar tot nu m-am lamurit, ca difuzoarele pe care le am acum nu sunt chiar de lepadat.
Voi ce parere aveti?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Noi 30, 2006 2:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai te vrei sa dai blana si sa se auda bine ???
asta nu se va intampla niciodata...

ideal ar fi,daca vei mai multa putere,cumpara un amplif ,dar atenie cum faci reglajele la amplif ca din cate vad ai toate sansele sa prajesti difuzoarele...
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Noi 30, 2006 3:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si mai ideal ar fi (scuzati pleonasmul Very Happy ) sa-ti iei un mic subwoofer, astfel incat sa nu mai ai pretentii de bass de la bietele difuzoare. daca tai basii din ele, vei castiga ceva decibeli pe medii si inalte. problema e ca avand logan...ptr bass nu poti avea pretentii mari la buget mic.
Sus
Razvan
Priceput

Data înscrierii: 30/Iul/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Noi 30, 2006 7:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut..si eu am avut acelasi cd player..este foarte puternic..o spun din proprie experienta..hu-ul e de nota 10....incearca..eventual un sistem pe fata, pe spate poti sa pastrezi dif-urile care le ai deja..oricum mai umbla la reglaje..mie mi s-a parut foarte complex si greu de reglat egalizatorul ala pe 7 benzi..succes
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Noi 30, 2006 8:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Razvan a scris:
oricum mai umbla la reglaje..mie mi s-a parut foarte complex si greu de reglat egalizatorul ala pe 7 benzi..succes

reglarea corespunzatoare face foarte mult,atat din punct de vedere a calitatii sunetului cat si din punct de vedere a sigurantei componentelor sistemului.
asa ca bafta la gasirea reglajelor optime... Very Happy
Sus
aps

Data înscrierii: 30/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Noi 30, 2006 9:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vi se pare ca 75% volum e mult?
N-am zis nimic de bass in special. Pe la 50 % din volum se aude bine si bassul si inaltele, dar cum trec peste spre 60-70% nu se mai deosebeste bassul de barait si inaltele devin insuportabile. Am auzit difuzoare mai slabute care se aud mai bine, dar pe alte hu-uri tot sony. Io ma gandeam ca niste difuzoare mai puternice m-ar ajuta, dar cineva mi-a zis de faza cu ampliful pentru difuzoarele spate. De aia am intrebat ca acum sunt intr-o dilema si numai stiu pe ce sa dau banii pe difuzoare mai puternice sau pe amplif. Reglajele sunt basul pe zero, treble pe minus si egalizatorul e pe un reglaj generic club, adica nici o fortare din partea mea.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Noi 30, 2006 10:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pa tu ca cat ai vrea sa tii volumul ???
la 90% ?

daca tot vrei sa cumperi amplificator doar pe 2 difuri amplifica difurile din fata.
Sau cumpara un amplif mai capabil si amplifica si fata si spatele.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum