| |
| Autor |
Mesaj |
yoyo_rally
Data înscrierii: 01/Feb/2013 Mesaje: 8
|
Trimis: Lun Feb 04, 2013 2:36 am Titlul subiectului: caut sa cumpar un CD/mp3-player |
|
|
un e46, difuzoarele originale plus un subwoofer si statie in portbagaj. Ma intereseaza sa aiba multe optiuni in ceea ce priveste configurarea sunetului,sa aiba port usb si radio. Poate sa nici nu aiba CD,asta nu conteaza. Si ar fi ideal daca ar optiunea de a schimba luminile. Am vazut de curand un Sony (cred) avea vreo 42 de setari in ceea ce priveste luminile . Si ca pret,sa se incadreze in 100euro,nu vreau nimic scump. Am vazut mai multe modele dar vreau sa aud si alte pareri. Ms |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Sâm Feb 09, 2013 10:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut ,
Sfatul meu este sa nu mergi pe Sony. Sunt destul de slabute. Mai bine te orientezi pe ceva de la Clarion , Alpine , Pioneer sau Kenwood. Uitate pe site si o sa gasesti variante ... mai putin treaba cu culorile variabile. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|