Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

cd masina

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
AlinC

Data înscrierii: 01/Aug/2006

MesajTrimis: Lun Sep 11, 2006 11:45 pm    Titlul subiectului: cd masina Răspunde cu citat (quote)

As vrea sa imi schimb si eu Cd de masina si nu stiu ce sa imi aleg... caut ceva optim in ceea ce priveste calitatea sunetului\pret.... m-am gandit la urmatoarele aparate:Sony Gt 300, pioneer DEH-P5800 Mp, .......si ar mai fi si Sony MEX 1Gb...sunt deschis la orice solutie dar sa nu depaseasca totusi ca pret 1200Ron.....
Multumiri anticipate tuturor.......
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
in_zale

Data înscrierii: 26/Iul/2006
Locație: 192.168.0.1

MesajTrimis: Mar Sep 12, 2006 10:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poi dak tot investesti atatia bani intr-un H.U. atunci ia unul de firma! Si aici ma refer la Alpine, Pioneer si Clarion! Iar in 12 milioane de la aceste firme poti lua:
-Clarion DXZ668RMP 1.199,9 RON
-Pioneer DEh-6800MP 969,9 RON
-Alpine CDA-9856R 1.099,9 RON
Dintre toate astea Pioneer-ul mi se pare cel mai k, are de toate pt toti! Si iti mai raman bani si pt niste difuzoare poate ai nevoie... Wink [/url]
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Sep 12, 2006 1:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alpine 9855 ... merit banii dati pe el, daca il mai gasesti. sau pioneer p80
Sus
AlinC

MesajTrimis: Mar Sep 12, 2006 7:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

s-au modificat putin datele problemei......mi-am luat boxe sistem magnat Xcess 216 si ca atare bugetul a ramas in jur de 800Ron Crying or Very sad
va multumesc mult celor care mi-au raspuns si va rog pe toti dca puteti sa ma m-ai ajutati si acum....
o zi minunata tuturor
Sus
mirciulik

Data înscrierii: 10/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Sep 12, 2006 8:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alpine CDE-9850Ri. ce zici?
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Sep 12, 2006 8:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pioneer DEH-P5800MP....legat de aspect, asa-s eu, mai conservatorist. arata clasic da mie-mi place rau de tot.
Sus
in_zale

MesajTrimis: Mar Sep 12, 2006 10:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ink un vot pt DEH-P5800MP, Alpine de la 769,9 pana la 819,9 sunt trei modele acolo si Clarion-ul DXZ558RMP.
Dar de ce vrei sa dai toti banii pe H.U.? Nu te-ai multumii cu un DEH-30Mp sau DEH-4800MP? iar la banii ramasi kmai strangi cativa si investesti in altceva: amplificator, subwoofer sau poate ai si dinastea!
Sus
Fery_
Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006
Locație: deva

MesajTrimis: Mar Sep 12, 2006 11:34 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

eu as alege PIONEER DEH-30MP are tot ce poti cere si pretul e ok.......si mai ramai si cu bani de alte componente
Sus
AlinC

MesajTrimis: Joi Sep 14, 2006 6:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MULTUMESC FFF MULT TUTUROR.O sa anunt cand o sa imi iau ceva, ce mi-am luat, oricum , m-ati convins ca un pioneer ar fi f bun, asac acred ca pioneer va fi, acum sa vad care anume, si mie imi place fffff mult 5800mp....multumec inca o data
Sus
in_zale

MesajTrimis: Vin Sep 15, 2006 2:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti sa alegi si 30MP-ul pt ca are performante bune! Si cu banii ramasi, mai adaugi cativa in viitor si iti mai iei ceva. Poate un amplif si un sub. Apropo ce masina ai?
Sus
AlinC

MesajTrimis: Vin Sep 15, 2006 5:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am un LOgan , amplificatorul si subwoferul anul viitor.....
Sus
in_zale

MesajTrimis: Vin Sep 15, 2006 6:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok atunci 5800MP-ul este o afacere buna, plus ca se asorteaza si cu lumina bordului Wink
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum