| |
| Autor |
Mesaj |
sidon
Data înscrierii: 31/Ian/2010 Mesaje: 7
|
Trimis: Dum Ian 31, 2010 7:26 pm Titlul subiectului: Cd/Mp3 player pentru Seat Leon din 2004 |
|
|
Salut as vrea sa-mi pun un mp3 player, pentru ca am un casetofon stock si as vrea sa numai umblu ca caseta si mp3 playerul dupa mine toata ziua. Daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu niste optiuni care sa se potriveasca, ca locasul casetofunului e cam mare si nu stiu cam ce intra.
Suma pe care o am este de 150 euro. Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
Data înscrierii: 28/Dec/2009 Mesaje: 154 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
sidon
|
Trimis: Dum Ian 31, 2010 9:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mersi pentru optiuni, pio imi place mai mult si oricum am doar 2 boxe fata + 2 tweetere, crezi ca o sa fie diferenta mare la bass? |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
|
Trimis: Dum Ian 31, 2010 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, chiar si cu loud, inaltele vor fi puternice, dar acum sa nu te gandesti ca nu va fi bass deloc. Diferenta fata de playerul stock nu va fi foarte mare, doar va fi spre mai bine.
Ultima modificare efectuată de către ekofresh la Dum Ian 31, 2010 9:20 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Dum Ian 31, 2010 9:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sfat: nu arunca banii pe design, ci pe functionalitate . |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
|
Trimis: Dum Ian 31, 2010 9:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai pio 3100 are "functionalitate", are cam tot ce trebuie pt ce vrea, tine cont ca trece de la caseta+adaptor pt mp3.
@pigoo daca te referi la "proformance", aia costa si nu e cazul aici. |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Dum Ian 31, 2010 9:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu de alta, dar decat sa-mi iau un player care da bine pe consola.... mai bine iau unu urat si bun daca gasesc  |
|
| Sus |
|
 |
Radu87 Pasionat

Data înscrierii: 25/Ian/2010 Mesaje: 132 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
sidon
|
|
| Sus |
|
 |
Radu87 Pasionat

|
Trimis: Lun Feb 01, 2010 10:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
la 5 si un pic ia alpine ala indicat de mine si gata, e foarte bun si mult peste altele, nu inteleg de ce mai stai pe ganduri si cauti alte playere cand ala e foarte ok la banii aia _________________ Powered by Alpine & Focal
Ultima modificare efectuată de către Radu87 la Lun Feb 01, 2010 11:09 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
|
Trimis: Lun Feb 01, 2010 11:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
singurul negativ ca nu are telecomanda.
mda, pe acest forum sunt unii obsedati sau sedati de pio si alpine. Pe acest forum sunt multe pesoane care si-au ascultat doar playerele de pe masinile lor si ce au ei sunt cele mai bune.
Mergi pe kenwood, niciun alpine la pretul asta nu il bate. Iar alpine la entry reprezinta doar un ras pe langa kenwood. |
|
| Sus |
|
 |
Radu87 Pasionat

|
Trimis: Lun Feb 01, 2010 11:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ekofresh a scris: | singurul negativ ca nu are telecomanda.
mda, pe acest forum sunt unii obsedati sau sedati de pio si alpine. Pe acest forum sunt multe pesoane care si-au ascultat doar playerele de pe masinile lor si ce au ei sunt cele mai bune.
Mergi pe kenwood, niciun alpine la pretul asta nu il bate. Iar alpine la entry reprezinta doar un ras pe langa kenwood. |
sa inteleg ca tu esti foarte priceput si un bun cunoscator al sculelor audio ?
am vazut ca ai mai avut tentative de cearta si cu alti useri, sper sa nu incerci sa incepi si cu mine, cand postezi o opinie incearca s-o faci prieteneste si sa nu mai sari la gatul forumistilor.
te rog, explica-mi si mie de ce acel kenwood e mai bun ca alpinul recomandat de mine ? _________________ Powered by Alpine & Focal |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
|
Trimis: Lun Feb 01, 2010 11:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nop, nu facem asa, iti spun doar singurul lucru ce are in plus 102ri si anume 2 iesiri RCA (preout) => cu o iesire in plus. Cu ce e mai bun kenwood vezi si tu. Nu sunt un cunoscator, nu sunt nici priceput, nici audiofil, sunt doar pasionat de gamele entry level. |
|
| Sus |
|
 |
Radu87 Pasionat

|
Trimis: Lun Feb 01, 2010 11:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
n-o da la intors, raspunde clar si la obiect, cu ce e mai bun kenwood decat alpine ?  _________________ Powered by Alpine & Focal |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
|
Trimis: Lun Feb 01, 2010 11:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
e chiar greu sa ii citesti caracteristicele, doar nu vrei sa le dau eu paste?
nu o dau la intors, dar nu iti pot baga eu in cap ceva, cand tu nu vrei sa pricepi. |
|
| Sus |
|
 |
|