| |
| Autor |
Mesaj |
DeViAnS Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2006 Mesaje: 154 Locație: Craiova
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 12:42 pm Titlul subiectului: CD-Player 5-6 mil ! |
|
|
Vreau sa-mi cumpar un Cd-Player la un pret pana in 6 milioane! O sa ascult direct de la el.. nu o sa folosesc statie! Deci.. recomandati-mi ceva bun Eventual si nijte boxe bune pentru el, astfel incat sa incapa in usa la Octavia Tour ... stiti voi ce marime au.. ca am vazut ca ati mai configurat. Difuzoarele sa fie pe la 1.5-2 mil asa! |
|
| Sus |
|
 |
around the world Pasionat

Data înscrierii: 13/Feb/2007 Mesaje: 66 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 1:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Oricum daca vrei sa se auda bine ar trebui sa mergi pe un clarion sau pe un pioneer . In banii astia cred ca diferenta e mai degraba la capitolul design . In general un clarion da un sunet mai plin , mai cald , insa pioneer sta mai bine la capitolul reglaje . Te-ai incadra in banii astia pentru un DXZ468RMP sau pioneer Deh40 sau 4800 mp .
Difuzoarele amplificate direct pe player suna slab indiferent de calitatea difurilor . Din ce am auzit cel mai bine suna pe HU Hertz .
Bafta ! _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
|
| Sus |
|
 |
DeViAnS Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2006 Mesaje: 154 Locație: Craiova
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 4:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| merci pentru sfaturi.! decat pe fata ii trebuie difuzoare.. pe spate are nijte ovale 9"x6" SonyXplod |
|
| Sus |
|
 |
around the world Pasionat

Data înscrierii: 13/Feb/2007 Mesaje: 66 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 4:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
in 2 mil pt boxe m-as uita mai degraba dupa niste DLS clasic k6 sau niste GZRC 165 FX _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
|