|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
johnnyd
Data înscrierii: 26/Oct/2006 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Oct 26, 2006 12:56 pm Titlul subiectului: CD player & difuzoare pt Symbol |
|
|
| Urmaresc de mai mult timp discutiile pe forum , si intre timp a venit timpul sa-mi iau cd player si difuzoare. Ma gandeam la un Alpine 9852RR si cu boxe Jbl Power P552. CE spuneti ? e buna combinatia? MAsina e un Renault Symbol. Pt viitor ma atrage idee sa-mi pun si un subwoofer , ma gandeam la unul activ. Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Oct 26, 2006 1:08 pm Titlul subiectului: Re: CD player & difuzoare pt Symbol |
|
|
| de sunat o sa sune ok, dar seria power de la jbl zic eu ca-si atinge maximul pe amplificator. puse direct pe player, eu n-am auzit diferenta intre P552 si CS2105, care sunt la jumatate de pret. pe amplificator, nu e termen de comparatie, dar pe player....eu as opta pentru CS. restul banilor as pastra, as mai strange, si as lua un sub+ ampli, nici vorba de sub activ. ce symbol? sedan? daca da, gandeste-te la un sub ceva mai serios, macar un gt4-12. |
|
| Sus |
|
 |
johnnyd
Data înscrierii: 26/Oct/2006 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Oct 26, 2006 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Totusi , am auzit ca seria Power de la Jbl ofera un bass mai puternic decat celelalte difuzoare. Iar pe mine, asta ma intereseaza un bass cat mai definit. Ce spui? |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Oct 26, 2006 5:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| asa si e, coboara mult mai bine in frecventa power, dar totusi vorbim de niste membrane de 13 cm....asa ca SPL-ul la frecventele alea e micut. in plus, la maxim 25W rms cat o sa le dai tu...n-o sa fie foarte mare diferenta. ti-am spus, incearca sa te gandesti si la un amplificator micut, daca vrei sa iei, o sa merite diferenta intre power si CS. oricum, pentru o calitate mai buna a auditiei, ia un sistem de difuzoare pe fata, dupa cum am mai spus, coaxialele la nivelul genunchiului nu sunt o afacere prea buna. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Oct 27, 2006 11:26 am Titlul subiectului: |
|
|
| johnnyd a scris: | | Totusi , am auzit ca seria Power de la Jbl ofera un bass mai puternic decat celelalte difuzoare. Iar pe mine, asta ma intereseaza un bass cat mai definit. Ce spui? |
Da ofera, dar numai amplificate corespunzator.
Daca ai ganduri serioase cu muzica pe masina ia Power dar trece pe lista si un amplificator pentru ele in viitor... Numai atunci le vei vedea la potentialul maxim. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|