| |
| Autor |
Mesaj |
Kllaus
Data înscrierii: 06/Apr/2011 Mesaje: 11
|
Trimis: Mie Apr 06, 2011 10:14 pm Titlul subiectului: CD player auto Logan |
|
|
Salut.As dorii sa achizitionez un Alpine CDE-120RM http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-120RM/.
Sunt un mic fan al acestei firme si chestia e ca am doar 18 ani si nu ma prea pricep la treburi de montare, abia dau de permis sapt viitoare si daca reusesc sa iau ceea ce si sper as vrea sa aduca o mica imbunatatire masinii cu care o sa merg .
Eu as vrea sa stiu daca e vreo problema cu montarea acestui cd player pe logan, sau vreo problema in legarea boxelor originale (am un logan modelu nou facelift cu boxe blaupunkt) la cd player, mentionez ca imediat ce mai am bani o sa schimb de urgenta boxele doar ca nu ma pricep la ce tip de mufe trebuie sau ce iesiri etc.
Am vazut ca acest cd player scrie ca are 1 preout nu stiu ce este acela dar am cautat tot pe net si am inteles ca face legatura cu boxele sau ceva de genu si ca unele casetofoane au 2 preout-uri, daca ma puteti lamurii putin as fi tare TARE recunoscator. |
|
| Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
Trimis: Joi Apr 07, 2011 1:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
cu pre out ul ala faci legatura dintre player si amplificator
nu trebuie sa tragi alte fire ca sa schimbi boxele doar tai mufle org. si la player doar schimbi mufa de pe cel vechi pe cel nou si gata
Vezi ca pe fata cu putina munca poti sa pui sistem de 16,5
Bafta _________________ alpine 9884R+( ZRX1000.4 +2( SPL-HD25T+Ciare CM200 Spl) +( 2 x Spl Dynamics SPL300D2 + s2000d) |
|
| Sus |
|
 |
Kllaus
|
Trimis: Joi Apr 07, 2011 7:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mersi mult, pt raspuns. |
|
| Sus |
|
 |
neculita
Data înscrierii: 28/Mai/2011 Mesaje: 5
|
Trimis: Sâm Mai 28, 2011 7:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutare.ai montat cd playerul alpine CDE-120 pe logan? cum se aude?
Multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
Kllaus
|
Trimis: Sâm Mai 28, 2011 8:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Salut.Deci se aude mai CLAR insa in materie de bass..cd player-ul de la logan stock e mai ok..nici eu nu ma asteptam dar lipsa functiei LOUD la modelu asta de alpine chiar daca are egalizator se simte..sincer cred ca mai bine la banii astea cumperi un pioneer.Alpine mai mult m-a dezamagit, oricum l-am vandut dar sfatu meu e sa mergi pe pioneer sau Alpine din ce am inteles modelele mai scumpe sunt foarte bune dar cum am zis la bani astea (4mil) ia-ti pioneer.Sfatu meu, si in + am mai vb. cu cineva care a avut modelu asta de alpine si la fel a zis ca nu are bass deloc. |
|
| Sus |
|
 |
neculita
Data înscrierii: 28/Mai/2011 Mesaje: 5
|
Trimis: Sâm Mai 28, 2011 9:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc mult de informatii!Tu acum ce configuratie ai pe logan? |
|
| Sus |
|
 |
Kllaus
|
Trimis: Sâm Mai 28, 2011 10:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut.Am cumparat si niste boxe mac audio pro flat 16.2 cred ca e modelul nu mai stiu dar nu sunt boxe care sa aiba bass deci nu ti le prea recomand(+ ca nu le-am prins prea bine la logan si cum dau mai tare tabla din portbagajul loganului se aude INGROZITOR..la inceput credeam ca e de la boxe acel barait)..pe partea de inalte sunt ok.Chestia e ca Loganul e a lu taicameu intre timp eu mi-am luat un mitsubishi lancer din 96 si are o mica problema tehnica, dupa ce o rezolv o sa strang ceva banuti si o sa incep de la 0 .Mai mult ca sigur va fi un HU Pioneer si probabil un amplificator si sistem de boxe componente.Cam atat pot sa iti zic, altceva nu am ce Bafta! |
|
| Sus |
|
 |
|