|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
renatoman
Data înscrierii: 17/Mar/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Mar 17, 2009 11:39 pm Titlul subiectului: cd-player si boxe pt. Logan PH2 |
|
|
Salutare,am un Logan Ph 2(facelift) luat acum 4 luni de zile si a venit cu CD-player Blaupunkt si 2 difuri portiera fata...
Dupa cum se stie Cd-playerul nu are o putere suficienta si a-si dori sa-l schimb.Dealtfel doresc sa achizitionez si doua difuri pt spate care sa se potriveasca in gaurile facute din fabrica sa nu fie nevoie sa mai dau eu gauri....difurile din portiera a-si dori sa le pastrez...
Am un buget de 400 ron pt CD-player si 300 ron pt 2 difuri...cum ma sfatuiti sa-i cheltui? se merita sa pastrez boxele din portiere sau sa le schimb doar pe acestea si sa mai aman achizitia celor de pe spate?
Cd-playerul a-si vrea sa aiba obligat intrare auxiliara ca sa pot cupla un mp3 player si posibilitatea cuplarii unui subwoofer in viitor..
Multumesc!!!!
ps:stie cineva care este modelul de blaupunkt care vine pe Logan? |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|