Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

CD Player si Difuzoare Renault Symbol

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
vlad013

Data înscrierii: 12/Feb/2011
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Oct 31, 2012 8:52 pm    Titlul subiectului: CD Player si Difuzoare Renault Symbol Răspunde cu citat (quote)

Salutare

As dori sa schimb difuzoarele si player-ul stock de pe un Reanult Symbol. Nu doresc sa adaug amplificator aditional.

M-am gandit pentru CD Player la unul din modelele acestea 2:
http://www.******.ro/cd-mp3-player-auto-76_269/cd-mp3-auto-pioneer-deh-2400ubstick-usb-8gb-6369.html
http://www.******.ro/cd-mp3-player-auto-269/cd-mp3-auto-pioneer-deh-3400ubstick-usb-8gb-6370.html

Nu am gasit nici o diferenta in descrierea lor, dar pe net la review-urile altora parca era mai mic procentul de nemultumiti la modelul 3400. Ma intereseaza la cd player sa dea o putere reala cat mai mare, sa pot conecta direct in slotul de usb al cd-playeruluia ipod-ul sau iphone-ul fara cablu separat si sa se auda cat mai bine.

Tinand cont de puterea de amplificare a cd-playerului consider ca acest boxe http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/TS/TS-130Ci/ sunt cam ce pot pune mai bun, repet fara sa fie amplificate separat.

Intrebare referitoare la boxe:
1. Merita investitia de 230 de lei in boxe? Se va simti asta in calitatea sunetului macar cu un plus de 30-35% fata de boxele stock?
2. Sunt alte modele de boxe in aceeasi gama de pret care sa merite mai mult decat acestea? Atentie tot de 13 cm diametru. Ca stiluri de muzica ascult 50% rock (Metallica, ACDC, Linkin Park, etc.), 25 % Old School Hip Hop si 25% Deep + Tech House. Nu ascult deloc radio.

Va multumesc anticipat pentru sfaturi!!!

***** Fara link-uri catre concurenta !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
toboalpha
Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010
Locație: sibiu cluj

MesajTrimis: Mie Oct 31, 2012 10:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca vrei putere din player...du-te pe KENWOOD
parerea mea

vlad013

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2012 3:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De la Kenwood cat de cat pe acolo ar fi aceste 3 modele:
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-4651URY/
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-4551UB/
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-455UW/

intrebarea 1: La caracteristici cele 3 modele difera doar la culoare. Modelul mai ieftin beneficiaza insa si de telecomanda. Care ar fi alte diferente intre ele?
intrebarea 2: Se merita diferenta de 100 de lei fata da amplificatorul Pioneer? Ala avea 22 RMS astea au 30 RMS. SE va simti diferenta aceea suficient cat se merite banii?
Sus
vlad013

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2012 3:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am cautat pe net mai multe detalii si am descoperit urmatoarele:
- desi sunt lansate prin 2011, cele 3 modele au foarte putine review-uri
- toate 3 beneficiaza de un mare plus: au control direct pe iphone / ipod
- http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-455UW/ este singurul despre care am gasit mai multe review-uri. la puncte slabe am inteles ca ar fi iluminarea si butoanele care nu ar fi de cea mai buna calitate.

Una peste alta cei 8 W RMS in plus si control direct asupra ipod-ului / iphone-ului ma vor face sa inclin spre kenwood chit ca voi depasi bugetul.
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2012 9:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sigur doresti acele difuzoare?
incearca sa cumperi difuzoare cu sensibilitate ceva mai mare din moment ce nu o sa fie amplificate, parerea mea

in 230 roni gasesti ceva si mai ok, doar cauta..
bafta

vlad013

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2012 3:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti sa-mi dai te rog 2-3 execple deboxe? sau daca nu ai timp sa-mi zici macar firmele bune dupa care sa ma uit?
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2012 3:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poi DLS, Focal,Hertz,Helix....
vezi si la Mac audio...
in ce bani vrei mai exact?

vlad013

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2012 3:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

maxim 300 de lei si sa nu depaseasca diametrul 13 cm.

m-am uitat la toate boxele de la be-loud si singurele care sa aibe 30 rms (cat are cde-player-ul) sunt http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/TS-A/TS-A130Ci/ . in rest nu am gasit boxe decat de la 40 rms in sus si cu un raspuns in frecventa de la 60 in sus. astea pot cobora pana la 40. in jos daca ma uit la boxe mai ieftine la fel aceeasi problema, nu coboara in frecventa decat pana la 70.
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2012 9:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poi vezi ca ce ai pus tu aici e sistem component...nu e acelasi lucru cu ce ai pus tu in primul post
vlad013

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2012 12:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am gresit eu atunci. pe Renault symbol am sistem component: difuzor de bass si mid-bass in usa si tweeter pe bord. Din ce am citit pe net inteleg ca mi-ar trebui sistem component, adica ultimul postat de mine. in pachetul respectiv voi primi atat difuzoarele de bass si midbass cat si tweeterele?
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2012 11:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, deci o sa ai difuzor de mid-bass si separat "inaltele" Smile

sfatul meu e sa desfaci putin si sa vezi cam ce dimensiuni iti trebuie in bord...

Nuk

Data înscrierii: 25/Dec/2012
Locație: Cluj

MesajTrimis: Mar Dec 25, 2012 12:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Stii cumva adancimea maxima de montare in usile din fata si eventual diametrul maxim al magnetului pentru care nu trebuie taiata protectia din plastic?
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Mar Dec 25, 2012 11:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti sa intrebi pe cineva de la Prezentari Sisteme...acolo sigur o sa gasesti un raspuns... mai mult nu te pot ajuta.

bafta

liviu_nyc

Data înscrierii: 08/Sep/2011
Locație: Constanta

MesajTrimis: Vin Dec 28, 2012 11:05 pm    Titlul subiectului: Recomandari Răspunde cu citat (quote)

Referitor la difuzoarele care se pot pune pe Renault Megane 2 fara a face modificari...

1.As merge pe Mac audio Pro flat 2.13 - Midbasii au undeva la 40 W Rms si coboara la 40 Hz. Decupezi 2 urechi si celelalte 2 se potrivesc la fix. Impingi usor difuzorul peste protectia contra umezelii din spatele difuzorului si asta este tot. Ar fi o varianta.

2. Daca vrei sa le amplifici poti cauta Ground Zero 13Fx. Din pacate nu se mai aduc in Ro de ceva vreme. Ebay este prietenul tau. Parerea mea este ca nu se merita ptr structura usii de Renault asta in cazul in care vrei sa fie stoc. Daca modifici panoul si faci insonorizare te vei putea bucura ce puterea lor.

Vezi ca firele de la difuzoare nu sunt marcate cu + si -. Cauta pe forum si vei afla cum sa le identifici mai usor.
Spor la munca si sa ne spui ce varianta ai ales in final
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum