Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

CD sare la bass (foarte) puternic

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Vin Oct 07, 2011 5:04 pm    Titlul subiectului: CD sare la bass (foarte) puternic Răspunde cu citat (quote)

Am o configuratie de pe la inceputurile Be-Loud (masina a stat in "conservare" vreo trei ani): 1 statie JBL GTO 75.4 legata in punte la 2 tuburi JBL CS 1204T. Inca o statie JBL CS 60.2 care misca doua ovale JBL CS 396e si doua tweetere Infinity 1011T. Condensator Dietz de 1 F si player Panasonic CQ7303N. Alternator Bosch de 85A, baterie Caranda de 62Ah, nou-nouta.
Problema e ca la volum puternic al bass-ului, CD sare. Cumva imediat dupa descarcarea unei serii de joase. Playerul e plasat aproape de orizontala, nu sare in mod normal. Incarcarea e corecta, 14,2V.
Vad doua posibilitati:
- ori raman fara curent (desi voltemetrul condensatorului si multimetrul standalone indica descarare instantanee de 11V, niciodata mai jos, si numai dupa serii crancene de joase), condensatorul se descarca si concureaza cu statiile sa-si traga curent, fapt care lasa anti-skipping-ul playerului fara tensiune;
- CD sa sara din cauza vibratiilor, care, exista din belsug (nu am Dynamat in portbagaj), insa am ceva indoieli in aceasta privinta.

Vreo idee in aceasta privinta, poate cineva "patit"?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Son of Sound

Data înscrierii: 02/Mar/2010
Locație: Sebes

MesajTrimis: Vin Oct 07, 2011 8:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut

Tind sa cred ca de la vibratii sare cd-ul. Am un prieten care are tot un player Panasonic (nu mai stiu modelul) si aceeasi problema o are si el, numai ca nu de la bass ( nu are sistem care sa provoace mari vibratii) ci de la aproape orice denivelare/groapa din asfalt.
Sus
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Sâm Oct 08, 2011 8:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am sa curat lentila HU apoi fac un test cu tuburile in afara masinii. Revin cu rezultate.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum