| |
| Autor |
Mesaj |
dradrianinho
Data înscrierii: 05/Feb/2008 Mesaje: 19
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 4:17 pm Titlul subiectului: cdplayer boxe audio fata-spate amplificare si suboofer |
|
|
| am o dacia logan preferences 1.6 si nu are nici un fel de muzica pe ea si eu vreu cam urmatoarele (cdplayer boxe audio fata-spate amplificare si suboofer ) as dori sa se incadreze cam in 12 mil deci in urmare vreau si eu o configuratie.... |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 4:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vrei cam multe in banutii aia
mai mult de un pentium 4 nu cred ca iesi ,ca configuratie
De banii aia un player bun,sistem de 16 cm pe fata si poate niste coaxiale pe spate de umplutura,dar mai bine antifonarea usilor,sa nu sune a cotetze toate
Eu ti-as zice un clarion 578 si niste dls r6a(merg bine si pe player pana una alta),din astea 2 te 'scoti'
Si acum asteptam poporu' cu recomandari de 'scule'  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 4:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca vrei un sistem audio bun, ar trebui sa mai strangi niste banuti. e ok ce a zis CBI cu mentiunea ca pentru HU ai putea sa te uiti si la Pioneer, sau sa mai strangi nitel si sa iei fratele mai mare:
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ778RUSB/
in rest este ok, de DLS R6A numai cuvinte de lauda, posed R5A si sunt multumit de ele.
pentru moment nu poti face mai mult, ai putea face un sistem din banii astia, dar e pacat, mai bine mai astepti si cumperi ceva calumea.
cat despre difuzoarele pe spate, mai bine uiti de ele, pentru ca daca vei avea un subwoofer nu te vei bucura de ele.
bafta! _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
dradrianinho
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 7:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ma refeream in mare asa....ca in banii aia nu neaparat, pot da si mai mult da nu ma intereseaza sa fie cine stie ce.... oricum totusi as vrea ca idee toate astea voi ce ati alege ca sa faceti configurarea cdplayer boxe fata spate amplificator si suboofer? |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
|
|
| Sus |
|
 |
dradrianinho
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 11:03 am Titlul subiectului: |
|
|
| da sunt incantat.... de ce mi-ai zis ce sa zic sunt bunicele....tinand cont ca nu vreau cine stie ce.... oricum nu am treaba cu astea electrice... de aceea cer si sfaturi ce kituri de cablu?? imi poti indica unul la configuratia pe care mi-ai facut-o? |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
|
|
| Sus |
|
 |
dradrianinho
|
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 2:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
pentru ovalele de pe spate vei fi nevoit sa decupezi. pe fata mai bine ai pune sistem de 16, o sa ai un sunet mai bun. insonorizarea, daca nu vrei sa amplifici boxele pe fata, mai bine renunti la ea.
mai bine mergeai pe sistem pe fata amplificat (cu ce ti-am scris eu -rock 8000) - sistemul acela ground zero de mai sus, insonorizare usi, si un subwoofer. vezi ca am si eu un subwoofer la bursa :
http://www.be-loud.ro/forum/vand-subwoofer-dls-t4234.html
nu vreau sa ii fac reclama, dar este un subwoofer bun, a fost tot intr-un logan si ar merge bine la ce ti-am zis mai sus.
pentru insonorizare usi fata mergi pe Standartplast, face treaba foarte buna.
daca simti nevoie musai poti sa pui pe urma un set de difuzoare rotunde pe spate, legate direct la player, dar eu zic ca nu vei avea nevoie, avand in vedere ca vei auzi doar bassul din portbagaj. _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
dradrianinho
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 3:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mersi pt sfat.... ma mai gandesc inca.... mai astept niste sfaturi si de la altii[b] |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 3:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
nicio problema, sa ne spui ce te-ai hotarat! _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
dradrianinho
|
Trimis: Joi Feb 07, 2008 10:30 am Titlul subiectului: |
|
|
nimeni?? mai vreau si eu sfaturi pareri.....
mai am si o intrebare....daca nu vreau sa amplific boxele fata ce sa aleg??ce model ?? si app daca amplificatoru are 2 canale ce pot amplifica un suboofer si o pereche de boxe???un sfat?? |
|
| Sus |
|
 |
dradrianinho
|
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
|
Trimis: Vin Feb 22, 2008 4:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
uita de sistem pe spate. pune-ti o pereche de coaxiale de 16,5 sau ovala daca ai chef de niste modificari. subwooferul s-ar putea sa te incante la inceput, dar va fi insuficient in timp.  _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
|