|
|
|
Autor |
Mesaj |
imarian
Data înscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: Vin Mai 25, 2007 3:04 pm Titlul subiectului: Ce am de facut? |
|
|
Salutare,
Masina: Nissan Almera hatchback 2002
HU: Pioneer 2820mp
Fata: Coustic CS652
spate: cele din fabrica (mai exact pe lateralele portbagajului la capul pasagerilor)
Amplif: imi doresc
Sub: idem
Ma gandesc tot mai serios la achizitionarea unei statii si a unui sub, precum si la schimbarea boxelor spate. Varianta la care ma gandisem eu era sa iau o statie cu 4 canale si sa amplific fata si subul. Nu's priceput la asa ceva si de aceea va intreb pe voi. Cu playerul pe care il am acum merge asa ceva? Pentru ca are doar 1RCA...
Varianta de amplif la care ma gandesc eu era Mac Audio Z4100. Buget redus (leasing, casco, rata Cec, fumat, benzina ... cred ca ma intelegeti).
Sub-ului ma gandeam sa ii fac eu incinta, sa il pot aseza in lateralul portbagajului, renuntand la unul din cele 2 "buzunare". Am zis sa fie custom-fit si de aceea ziceam sa fac eu incinta. Nu exclud varianta de ready-made daca voi gasi ceva sa intre perfect acolo (inca n-am masurat spatiul).
Astept cu nerabdare sugestiile si sfaturile voastre.
Bafta! |
|
Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Mai 25, 2007 3:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai gresit sectiunea, tre mutat la "cereri configuratii" si mai zi bugetul in care vrei sa te incadrezi _________________ without a car..... |
|
Sus |
|
 |
imarian
Data înscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: Vin Mai 25, 2007 3:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
In legatura cu sectiunea... imi cer scuze daca am gresit.
Banii: inca nu stiu, ceva nu foarte scump, nu vreau cine stie ce scule, ceva sa ma zgaltaie dar sa fie bunicele
Mai vorbim de luni ca peste 15min plec la mare in teambuilding |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|