|
Autor |
Mesaj |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum Aug 06, 2006 11:25 pm Titlul subiectului: ce amplif imi recomandati? |
|
|
salut! sunt nou pe aici. mi-am cumparat recent un HU Pioneer DEH 30MP si-s foarte multumit de el.... am mai achizitionat s-o pereche de boxe JBL CS 3196.... vreau sa-mi pun pe fata sistem : DLS C6/C5 nu stiu exact ce marime au boxele din portiera (n-am apucat sa desfac portiera). sa ajung la subiect! in viitorul apropiat vreau sa-mi amplific toate cele 4 boxe. ce amplificator imi recomandati?! si ce mai am nevoie pe langa amplificator? daca se poate sa-mi spuneti s-un pret - in mare.
PS: am observat ca se aude un fosnet destul de puternic in JBL-uri (in timp ce canta nu-ti dai seama dar pe pauza se aude)..... n-am idee din ce cauza.
daca va este de folos... masina e un Opel Omega din 87
Va multumesc! |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Aug 07, 2006 11:39 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Ca amplificator iti recomand Magnat the Rock 600 sau Blaupunkt GTA 475. Ar merge si Blaupunkt GTA 4 Special daca vrei sa faci economie.
Pe langa amplificator iti va mai trebui un kit de cabluri de 10mm (80 ron).
Manopera pentru amplificator e 50 RON si inca vreo 30 RON pentru tras noile cabluri la difuzoare.
Instalarea sistemului pe fata mai costa si ea in jur de 30 ron.
Fosnetul poate fi de la cablurile de proasta calitate si probabil va disparea dupa ce amplifici difuzoarele. |
|
Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Lun Aug 07, 2006 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
merci pentru raspuns! mai am cateva intrebari. daca leg toate boxele la amplificator mai pot sa folosesc comenzile de balans din HU? ma gandesc ca nu si in cazul acesta ce fac daca e diferenta mare de sunet (ca putere) intre boxele de fata si cele de spate?
La ce preout sa conectez amplificatorul? Front sau Rear/SW? Nu cred ca mai dau bani si pentru montat... fac pe mesteru'
M-am uiatat la amplificatoarele ce mi le-ai recomandat si as merge cu Blaupunkt GTA 475. dar ce parere ai despre Magnat The Rock 800, fiindca nu-i foarte mare diferenta de bani?  |
|
Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 92
|
Trimis: Lun Aug 07, 2006 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tu ai 30MP cu 2 preout-uri asa ca daca vei trage 2 cabluri RCA vei avea in continuare tot controlul de fader. Balans aveai oricum dar cu 2 preout-uri vei avea in continuare si fader din aparat. Statiile au intrari separate pentru fiecare canal.
Din moment ce amplifici doar difuzoare e OK si Rock 600, 800 e mai puternic dar daca il vrei nu strica... Va merge statia mai linistita.
Ai grija sa nu tragi cablul de alimentare pe aceiasi parte a masinii cu cablurile de semnal... alimentarea pe o parte si RCA-urile pe cealalta (sa eviti interferentele).
Te asteptam cu comanda (pune si un RCA suplimentar de 5m, e vreo 10-15 ron) |
|
Sus |
|
 |
3ldiablo Pasionat
Data înscrierii: 31/Iul/2006 Mesaje: 81 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Aug 07, 2006 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca legi toate cele 4 dif la amplif, lasi HU pe setarile NOFAD (parca asa ii zice), si asa vei avea front si rear la iesirile RCA. adica 4 iesiri cu semnal full. de aici cu 2 cabluri RCA te duci la amplif, si vei avea aceleasi setari care le ai si fara amplificator! |
|
Sus |
|
 |
flo234
Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Aug 08, 2006 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut am si eu o mica nelaurire tot pe tema asta,si anume o satie cu 4 canale are 2 canale de intrere rca adica 4 mufe rca pentru intrere
si daca este asa se poate face intrarea in statie doar pe un cablu cu 2 mufe rca |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 4:18 am Titlul subiectului: |
|
|
O statie de patru canale are patru intrari RCA. Daca tie iti vine un singur RCA de la casetofon poti folosi 2 splittere RCA tip Y si in felul asta din 2 RCA-uri faci 4. Daca ai nevoie de asa ceva ne poti contacta telefonic si iti livram gratuit in aceasti zi. Ne poti gasi la 0765 255 466 sau 0720 420 265 |
|
Sus |
|
 |
|