|
|
|
Autor |
Mesaj |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Dec 12, 2006 12:08 am Titlul subiectului: Ce amplificatoare mai au i-Pod ready, in afara de Gta 2.75 ? |
|
|
Ma intereseaza asta pt ca vreau sa-mi schimb amp gta 2.75, cu unul mai puternic, ca de ex: pyle palad212. ma intereseaza neaparat, deoarece am cumparat un i-pod, deoarece casul original are probleme la volum: ori se da maxim ori minim, ori nu scoate nimica. (asta doar cand e rece si nu am de gand sa-l schimb, pt ca ar da zic eu, mai mult decat urat)
Asta e si motivul pt care nu am mai cumparat P1222, scuze Vlad. Dar am luat i-pod. |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Mar Dec 12, 2006 7:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
mihai, vlad,...asa va prezenta-ti voi marfa in magazunul vostru?? |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Dec 12, 2006 8:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Audi_A6, noi ne prezent-am marfa in magazinul de la www.be-loud.ro
Forumul este pentru discutii, opinii, intrebari etc... Raspundem si aici cat ne permite timpul. Pentru intrebari urgente legate de produse, de stoc, comenzi etc, avem telefoanele si email-ul. Insa numai pentru intrebari pertinente
1. despre ce amplificator vorbesti? noi nu am auzit de GTA 2.75 (poate GTA 275 facut de Blaupunkt? sau te referi la JBL GTO 75.2?)
2. ce inseamna amplificator "iPod-ready" si in ce fel este GTA 2.75 compatibila cu iPod-ul, sau cum zici tu, "iPod Ready"?
3. ce ti-ai cumparat tu, jucaria aia alba (probabil) care canta, se cheama iPod, nu i-Pod
PS
facem un topic "Cum sa scri-em corect gramatical"? |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Mie Dec 13, 2006 2:08 am Titlul subiectului: salut Mihai |
|
|
Jucaria aia alba care se cheama GTO275, dupa cum bine stii, are si intrare pt "casiti", cum sunt cele de pe panourile HU mai dotate. care permite conectarea iPod-ului direct la acea sursa de amplificare; daca te uiti acum la un GTA 275, sigur iti dai seama despre ce
imi racesc gura aici, dar nu degeaba ca o sa vreau alta jucarie de la voi,
Asta, deoarece HU de pe audi are probleme la volum,..si nu ma pot baza pe el cat timp e rece afara. (doar la temp scazute am aceasta problema care nu stiu din ce este si nici de schimbat nu as vrea).
asa ca imi trebuie un amp cu iPod ready, in care sa conectez iPod-ul, dar sa am si RCA, pt a fi conecectat si la HU.
vreau sa stiu care sunt acele amplificatoare care au acea intrare, de restul ma ocup eu. dar m-ar interesa totusi unul pe 4 canale, si macar ca GTA 275 de fiabil, deoarece am renuntat la subwoofer, cel putin pt moment... |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Mie Dec 13, 2006 4:28 am Titlul subiectului: sal |
|
|
Mihai, nu mai cauta, ca imi iau tot GTA, dar GTA 475.
Am facut azi proba cu iPod-ul si vreau sa zic ca e nemaipomenit, dupa ce scot mufa din iPod, se intrerupe orice fel de fasait, e fantastic!!
Sper ca si GTA 475 sa fie identic ca performante comparat pe un canal de iesire ca si fratele lui mai mic
combinatia ideala ar fi pe 2 perechi de:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Infinity/KAPPA_60.7CS/
PLUS niste materiale fono absorbante, desi nu prea am incredere ca o sa-mi ridigizeze portierele care sunt de plastic... sau sa incerc cu doua http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Stinger_Roadkill_Spray/ ..?
dar eu mai am o pereche de http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/JBL/GTO/GTO6507C/ si as prefera sa cumpar inca una la fel, voi ce parere aveti, se marita sa o vand si pe asta pe ce o fi si sa iau 2 infinity?
parca asus sau Silviu spunea ca 3db in plus e ca si cum ai amplifica dublu (ceea ce nu se poate, sa se amplifice dublu), chiar asa de mare e diferenta de la 92db la 95db, se merita inca 2 milioane? sau mai bine antifonez portierele de banii astia si iau tot jbl?, mai ales, ca mai am o pereche..de jbl |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Dec 13, 2006 9:07 am Titlul subiectului: Re: sal |
|
|
e...acum depinde de modul de masurare, frecventa...etc. singurele reguli sunt...o putere de 1W (sau 2,83v), masurat la 1m. in cazul sistemelor. decibelii aia indicati de producator de obicei vin din tweeter, midwoofer-ul nu trece de 85-88 dB |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Mie Dec 13, 2006 2:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
multam mult, raman pe jbl, ca si asa nu se poate sta in masina cu ele ma maximum! si oricum ma costau prea mult infinity... era doar chestia aia psihologica mai mult, sa sti ca ai un sistem la aceeasi putere cu amplificatorul, dar si jbl merge destul de bine la puteri mai mari. oricum pe un amp de 2x70 nu scoteau totul din ele.. |
|
Sus |
|
 |
m.technik Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2006 Mesaje: 100
|
Trimis: Mie Dec 13, 2006 2:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si inca ceva la care trebui sa mai fim atenti cand ne uitam la sensibilitate: cand este data la 2.83 V inseamna 1W la 8 Ohmi; la 4Ohmi inseamna 2W.
De exemplu, un producator poate sa zica 91dB@1W/1m iar altul sa zica 94 dB@2.83V/1m. In acest caz, difuzoarele ar trebui sa se auda la fel de tare (daca au fost masurate dupa aceleasi standarde) |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mie Dec 13, 2006 6:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
ramai linistit cu JBL, nu are rost sa le schimbi cu Infinity REF.
In ceea ce priveste statia, nu mai stiu alte modele cu AUX in cu au aceste modele Blaupunkt.
Oricum, problema se poate rezolva cu cabluri adaptoare si poti lega orice sursa cu orice mufa la orice statie cu intrari RCA normale (cu niste Y-uri poti sa legi si player-ul si iPod-ul numai sa nu cante simultan)
Pentru JBL GTO, Blaupunkt GTA 475 e ok, nu-ti trebuie mai mult. |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Vin Dec 15, 2006 3:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Mihai, spune-mi si mie cum e cu insonorizarea,..as vrea sa fac pentru protierele fata, deoarece imi bazie buzunarele acelea..
chiar e buna folia aceea pt a nu mai provoca vibratii ale fetelor de usi??
ca eu nu cred ca o simpla folie(nu am vazut sa stiu ce e) poate reduce acele vibratii care, omligat duc la zgomote suplimentare..
sa folosesc folie sau spry?? vreau o recomandare
cat despre legatul iPod-ului cu y-uri la acelsi semnal la care intra semnalul de la cass, care este luat din adaptor de nivel,..ar insemna sa dau ampliful la maxim ca sa aud iPod-ul si ce voi face cu cass-ull,..nu merge iti zic sigur, doar asa cu aux-in.. raman pe GTA cu 4 canale,
si in curand un P1222, sper pana imi iau carnetu  |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Dum Dec 17, 2006 2:32 am Titlul subiectului: |
|
|
folia e foarte buna, nu e doar foaia de aluminiu, e si stratul de material cauciucat sau ce-o fi, stratul adeziv care da si consistenta foii.
trebuie acoperita cat mai multa suprafata si trebuie intinsa foarte bine si rezultatele chiar se vad. spray-ul sau lichidul Stinger sunt mai scumpe fata de ce rezultate obtii si sunt utile numai pentru locuri in care nu poti ajunge cu folia... spatii stramte, locuri inaccesibile.
cu amplificatorul ai dreptate.
nu stiu nici un alt amp care sa aiba aux-in. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|