Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce amplificator imi recomandati ?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Dum Mar 02, 2014 9:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si de unde ii dai 160 de amperi?
Nu a raspuns la intrebare cum dai 2000w intr-o bobina?
Si cum asculti 3 ore la 2000W.
Hai lasati vrajeala!

Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Dum Mar 02, 2014 10:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vezi tu,Dragos,n-ai fost atent la topicul respectiv.Tu ai vazut 2000w si o bobina.Noi vorbim aici de cresterea de impedanta,scaderi de tensiune ,incinte adecvate etc.

Asa ar fii teoretic sa primeasca 2kw.Dar vorbeam ca in practica e altfel.Evident ca el nu o sa primeasca atat ,avem caderi de tensiune,avem cresteri de impedanta,nu avem eficienta maxima.Difuzorul primeste doar 1500 pe bobina la 1 ohm avand in vedere ca nu imi scade sub 14 deocamdata.Si hai sa zicem ca producatorul umfla acel 2000 de RMS si diful primeste 1000.

Dar sunt sigur ca porcul meu de difuzor rezista 5kw in regim BRR daca stii ce faci Wink

Am video cu el cantand la un ohm,si nu dadea semne de oboseala.Filmarea a fost facuta in o ora cat am prins cadruri bune Wink .Uitate la Prezentari Sisteme.

Aici vorbim de SoundQubed nu DLS . Laughing

Totusi ce e putred in Danemarca?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Lun Mar 03, 2014 12:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bogdi24 a scris:
Difuzorul primeste doar 1500 pe bobina la 1 ohm avand in vedere ca nu imi scade sub 14 deocamdata

Masoara voltajul pe peak-uri de bas cu un voltmetru mai bun si ai sa vezi ca scaderile de tensiune sunt de fapt mult mai mari!
Difuzorul vede puterea aia pentru doar cateva secunde pentru ca apoi bateria deja este slabita si deja puterea furnizata deja se cam...injumatateste, bineinteles asta daca nu ai avea pe masina vreo doua deep-uri care sa faca fata cererii de putere pe un timp mai indelungat!
Sus
Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Lun Mar 03, 2014 1:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bateria este Varta Silver de 85ah.Si alternatorul de 70 cred.Tine bine curentul mai ales ca nu am consum mare pe instalatiile masinii.Cablurile sunt bine dimensionate si la alternator.

Evident ca nu va fii 1500 constant pe difuzor,nici nu imi doresc asa ceva.Ar fii scrum in cateva minute intro bobina.

Ideea sta in felul urmator ,am precizat mai sus faptul ca nu vrei avea RMS-ul amplifului pe difuzor.

De aia e recomandat un amplificator mai mare si mai potent decat difuzorul.Nu sunt toti cei 2000 teoretici in el.Am subliniat faptul ca atat ar trebuii sa fie pe el daca nu am lua in masura anumite constante.

Topicul se refera la faptul ca e mai ok sa ai un amplificator mai puternic pentru difuzoare.Sa nu derivam la "potenta sculelor ( Laughing ) " noaste din topicul initial.
Sus
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Lun Mar 03, 2014 1:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ai inteles ce am vrut sa spun!
Acelasi lucru l-am spus si eu dar cu alte cuvinte, tocmai pentru a intelege si colegul de mai sus ca ce e in teorie e un lucru, dar in practica deja e "putin" mai complicat!
Sus
hexis
Pasionat

Data înscrierii: 04/Noi/2013
Locație: PLOIESTI

MesajTrimis: Lun Mar 03, 2014 9:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ajungem incet incet si la postari de bun simt.pacat ca nu ajungem de la inceput.
Sus
Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Lun Mar 03, 2014 10:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cynegeticos a scris:
Nu ai inteles ce am vrut sa spun!
Acelasi lucru l-am spus si eu dar cu alte cuvinte, tocmai pentru a intelege si colegul de mai sus ca ce e in teorie e un lucru, dar in practica deja e "putin" mai complicat!

Imi cer scuze ! L-am citit in graba.Ai perfecta dreptate !
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum