Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ce amplificator merge?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
DANU

Data înscrierii: 10/Aug/2006
Locație: bacau

MesajTrimis: Joi Aug 10, 2006 12:03 pm    Titlul subiectului: ce amplificator merge? Răspunde cu citat (quote)

salut

de vreo 2 saptamani ma tot uit pe situl vostru si as vrea sa dau o comanda!fiin nou in ale muziciias vrea sa stiu ce amplificator e cel mai indicat la subwooferul gto 1204 BR si 1204 bp si de ce?

va multumesc anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Aug 11, 2006 1:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti recomandam JBL GTO 301.1. Noi montam curent astfel de configuratii si rezultatele sunt mai mult decat OK!

Asteptam cu interes comanda ta!
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Aug 11, 2006 1:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sau GTO 75.2

Fiind vorba de subwoofere pe 4 ohmi poti sa pui o statie stereo in punte si obtii mai multa putere la acelasi pret dar cateodata mai pierzi unele chestii cum ar fi bass boost-ul pe care il are numai 301.1 fiind statie dedicata pentru subwoofere.

Ideal ar fi ca statia sa poata da cel putin puterea nominala a woofer-ului, preferabil peste, in cazul asta 300W la 4 ohmi.
Ignorand aspectul "pret", GTO 601.1 ar fi alegerea perfecta dar in viata de zi cu zi respectivele subwoofere suna foarte bine si cu una din statiile mai sus mentionate.
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Vin Aug 11, 2006 6:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am si io exact aceeasi problema ... pt gto1204bp ce este mai potrivit !?
301.1 sau 75.2 !?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum