| |
| Autor |
Mesaj |
Georginho

Data înscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 32
|
Trimis: Vin Mai 11, 2007 10:42 am Titlul subiectului: |
|
|
| Da, toate sunt difuzoare. Lg-urile le-am pus pe un canal si Kenwood-urile pe celalalt. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Mai 11, 2007 8:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
cred ca ai facut o varza clar acolo....!!!! cumpara un amplificator pe 2 canale si poti sa montezi toate boxele. 3 boxe pe canal...nu pateste nimic, are protectie spre deosebire de un player..
ca sa intelegi ce ai de facut: cumperi http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/BLAUPUNKT/GTA_2_Special_Mk_II/
legi difuzoarele de pe o parte in paralel (indiferent de marca) pe un canal.
ideea e sa ai aceeasi putere si impedanta pe fiecare canal in parte...si atunci stai fara griji ca se va mai arde ceva..
evident acum o sa sara multimea pe mine ca nu o sa mai ai fader, dar la ce folos... iti ajunge balansul |
|
| Sus |
|
 |
baietzelu Pasionat

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 192 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Vin Mai 11, 2007 11:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
dar nu inteleg ce o fi asa de greu sa legi cum trebuie ce 4 dif LG la cdplayer si pe statie kenwoodurile _________________ BMW 320D asta e viata mea |
|
| Sus |
|
 |
Georginho

|
Trimis: Sâm Mai 12, 2007 8:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai momentan nu am statie... Daca aveam, nu mai intrebam daca e vreo problema in legaturile pe care le-am facut. Ms oricum!  |
|
| Sus |
|
 |
baietzelu Pasionat

|
Trimis: Dum Mai 13, 2007 7:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai de ce topicu e "ce amplificator recom ptr"???pana la urma eu zic sa faci o investitie intr-o statie ca se merita. _________________ BMW 320D asta e viata mea |
|
| Sus |
|
 |
Georginho

|
Trimis: Dum Mai 13, 2007 8:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai tocma' d'asta e topicu', pt a afla ce e compatibil cu ce am... Si ce propuneti voi... Voi analiza toate propunerile si in fc d "cascaval" o sa mai fac o investitie. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 1:08 am Titlul subiectului: |
|
|
| Audi_A6 a scris: | cred ca ai facut o varza clar acolo....!!!! cumpara un amplificator pe 2 canale si poti sa montezi toate boxele. 3 boxe pe canal...nu pateste nimic, are protectie spre deosebire de un player..
|
Audi_A6, ce recomanzi tu acum este tot "varza".
Ia-o ca pe un warn sau cum vrei tu, este prima data cand se intampla pe forumul asta dar nu se mai poate... Te rog NU mai recomanda nimanui improvizatii gen 2 (si chiar 3!) difuzoare pe un canal de statie. Este foarte OK ca tu asa ti-ai facut masina, e treaba ta, fiecare cu balariile lui. Dar te rog NU mai recomanda asta ca fiind o solutie buna sau macar acceptabila.
Georginho, pe un player poti sa pui NUMAI 4 difuzoare de 4 ohmi. Orice altceva intra la capitolul "tiganie".
Pentru alte "n" difuzoare suplimentare iti trebuie o statie sau mai multe. Iti recomand mac Audio MPX 2500 (2 canale = 2 difuzoare, adica o pereche) sau mac Audio Z4100 (4 canale). Ambele au un raport pret/calitate foarte bun momentan. |
|
| Sus |
|
 |
baietzelu Pasionat

|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 10:55 am Titlul subiectului: |
|
|
ai dreptate mihai.mai bine faci o mica investitie decat o tiganie _________________ BMW 320D asta e viata mea |
|
| Sus |
|
 |
Georginho

|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 12:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Merci Mihai! |
|
| Sus |
|
 |
Georginho

|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 12:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Revin... Pot pune un amplificator care sa aiba iesiri pt 4 canale daca eu am Player pe 2 canale? Scade calitatea sunetului daca le folosesc pe toate 4? |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 1:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
stai...playerul tau are 2 canale, sau doar 2 iesiri RCA? in principiu, nu ai nimic de pierdut daca dai semnal RCA stereo in toate 4 canalele. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 2:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
am dat o astfel de solutie avand in vedere ca difuzoarele pe care le are sunt de puteri apropiate si mica pe deasupra, 20-30W....
daca pune un amplificator pe 2 canale, si leaga 2 boxe, o sa auda doar acele 2 boxe pana le arde..
eu am avut pe blaupunk 275 sisteme gto de 2 ohm si coaxiale jbl gto de 4 ohm...ce sa zic se auzeau foarte bine, mai bine decat dc as fi lastat 2 boxe pe player..
problema este alta: sa nu depaseasca puterea amplificatorului, asta ca sa nu distorsioneze.
intr-adevar este "tiganie" ce recomand eu dar nu cred ca o sa cumpere un DLS A1 doar ca sa se incadreze in impedanta
eventual un sal...care este si la bursa |
|
| Sus |
|
 |
Georginho

|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 3:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| 4 iesiri (aici am crezut ca 4 boxe inseamna 2 canale, greseala mea) si 2 x RCA. |
|
| Sus |
|
 |
baietzelu Pasionat

|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 4:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
perfect iti legi LGurile la cdplayer si o statie pe 2 canale legata la kenwood-uri.eu zic ca e perfect asa
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/MPX_2500/
si asta ca statie sa isi dea si alti cu parerea eu cel putin asa as face.bafta _________________ BMW 320D asta e viata mea |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 4:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
eventual statia sa fie setata in modul LPF si sa foloseasca boxele acelea doar pt a completa basul in masina  |
|
| Sus |
|
 |
|