Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce amplificator recomandati pt:
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Georginho

Data înscrierii: 01/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Mai 11, 2007 10:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, toate sunt difuzoare. Lg-urile le-am pus pe un canal si Kenwood-urile pe celalalt.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Mai 11, 2007 8:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca ai facut o varza clar acolo....!!!! cumpara un amplificator pe 2 canale si poti sa montezi toate boxele. 3 boxe pe canal...nu pateste nimic, are protectie spre deosebire de un player..

ca sa intelegi ce ai de facut: cumperi http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/BLAUPUNKT/GTA_2_Special_Mk_II/
legi difuzoarele de pe o parte in paralel (indiferent de marca) pe un canal.

ideea e sa ai aceeasi putere si impedanta pe fiecare canal in parte...si atunci stai fara griji ca se va mai arde ceva..

evident acum o sa sara multimea pe mine ca nu o sa mai ai fader, dar la ce folos... Very Happy iti ajunge balansul
Sus
baietzelu
Pasionat

Data înscrierii: 10/Mai/2007
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Vin Mai 11, 2007 11:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar nu inteleg ce o fi asa de greu sa legi cum trebuie ce 4 dif LG la cdplayer si pe statie kenwoodurile
Georginho

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 8:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai momentan nu am statie... Daca aveam, nu mai intrebam daca e vreo problema in legaturile pe care le-am facut. Ms oricum! Wink
Sus
baietzelu
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 7:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai de ce topicu e "ce amplificator recom ptr"???pana la urma eu zic sa faci o investitie intr-o statie ca se merita.
Georginho

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 8:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai tocma' d'asta e topicu', pt a afla ce e compatibil cu ce am... Si ce propuneti voi... Voi analiza toate propunerile si in fc d "cascaval" o sa mai fac o investitie.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 1:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Audi_A6 a scris:
cred ca ai facut o varza clar acolo....!!!! cumpara un amplificator pe 2 canale si poti sa montezi toate boxele. 3 boxe pe canal...nu pateste nimic, are protectie spre deosebire de un player..

Audi_A6, ce recomanzi tu acum este tot "varza".
Ia-o ca pe un warn sau cum vrei tu, este prima data cand se intampla pe forumul asta dar nu se mai poate... Te rog NU mai recomanda nimanui improvizatii gen 2 (si chiar 3!) difuzoare pe un canal de statie. Este foarte OK ca tu asa ti-ai facut masina, e treaba ta, fiecare cu balariile lui. Dar te rog NU mai recomanda asta ca fiind o solutie buna sau macar acceptabila.

Georginho, pe un player poti sa pui NUMAI 4 difuzoare de 4 ohmi. Orice altceva intra la capitolul "tiganie".
Pentru alte "n" difuzoare suplimentare iti trebuie o statie sau mai multe. Iti recomand mac Audio MPX 2500 (2 canale = 2 difuzoare, adica o pereche) sau mac Audio Z4100 (4 canale). Ambele au un raport pret/calitate foarte bun momentan.
Sus
baietzelu
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 10:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai dreptate mihai.mai bine faci o mica investitie decat o tiganie
Georginho

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 12:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Merci Mihai!
Sus
Georginho

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 12:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Revin... Pot pune un amplificator care sa aiba iesiri pt 4 canale daca eu am Player pe 2 canale? Scade calitatea sunetului daca le folosesc pe toate 4?
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 1:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stai...playerul tau are 2 canale, sau doar 2 iesiri RCA? in principiu, nu ai nimic de pierdut daca dai semnal RCA stereo in toate 4 canalele.
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 2:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am dat o astfel de solutie avand in vedere ca difuzoarele pe care le are sunt de puteri apropiate si mica pe deasupra, 20-30W....
daca pune un amplificator pe 2 canale, si leaga 2 boxe, o sa auda doar acele 2 boxe pana le arde..

eu am avut pe blaupunk 275 sisteme gto de 2 ohm si coaxiale jbl gto de 4 ohm...ce sa zic se auzeau foarte bine, mai bine decat dc as fi lastat 2 boxe pe player..
problema este alta: sa nu depaseasca puterea amplificatorului, asta ca sa nu distorsioneze.

intr-adevar este "tiganie" ce recomand eu dar nu cred ca o sa cumpere un DLS A1 doar ca sa se incadreze in impedanta Very Happy
eventual un sal...care este si la bursa
Sus
Georginho

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 3:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

4 iesiri (aici am crezut ca 4 boxe inseamna 2 canale, greseala mea) si 2 x RCA.
Sus
baietzelu
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 4:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

perfect iti legi LGurile la cdplayer si o statie pe 2 canale legata la kenwood-uri.eu zic ca e perfect asa
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/MPX_2500/
si asta ca statie sa isi dea si alti cu parerea eu cel putin asa as face.bafta

Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Lun Mai 14, 2007 4:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

baietzelu a scris:
perfect iti legi LGurile la cdplayer si o statie pe 2 canale legata la kenwood-uri.eu zic ca e perfect asa
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/MPX_2500/
si asta ca statie sa isi dea si alti cu parerea eu cel putin asa as face.bafta

eventual statia sa fie setata in modul LPF si sa foloseasca boxele acelea doar pt a completa basul in masina Very Happy
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum