Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ce amplificator recomandati?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
agergeorgian

Data înscrierii: 14/Noi/2011

MesajTrimis: Lun Noi 14, 2011 11:29 pm    Titlul subiectului: ce amplificator recomandati? Răspunde cu citat (quote)

Salut,
Mi-am luat de curand un hu alpine cde 114 bti si un set de boxe cu tweetere si filtru de sunet hifonics de 16.5cm zsi 6.2 c si acum trebuie sa imi iau si un amplificator ca sa se auda cat mai bine... Nu cred ca o sa imi pun boxe mai bune si pe spate prea curand, dar cred ca o sa imi pun si un subwoofer, asa ca ma gandesc ca un amplificator cu 4 iesiri ar fi suficient momentan. Ce imi puteti recomanda? Eu nu ma pricep la chestii din astea... Variante sunt multe... dar nu stiu la ce anume trebuie sa fiu atent cand fac alegerea... Ca si bani, ma gandesc sa iau ceva de maxim 200 euro.
Va multumesc pentru ajutor !!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Noi 14, 2011 11:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti recomand...... amplificatorul meu Laughing

http://www.be-loud.ro/forum/vand-amplificator-4-canale-alpine-pdx-4-100-t13833.html
Sus
agergeorgian

Data înscrierii: 14/Noi/2011

MesajTrimis: Mar Noi 15, 2011 12:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din ce motiv? ce il face potrivit pentru boxele si casetofonul pe care am zis eu ca le am?
Sus
Pigoo

MesajTrimis: Mar Noi 15, 2011 12:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

are 4 iesiri cum vrei tu
si e aproape in bugetul tau . dai un ban dar stai in fata... pe viitor nu il vei mai schimba sigur . are putere suficienta cat sa pui chiar mai multe sisteme pe el, nu doar 2 perechi .
Sus
crystygye2008
Pasionat

Data înscrierii: 16/Iul/2008

MesajTrimis: Mar Noi 15, 2011 12:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

as

Ultima modificare efectuată de către crystygye2008 la Sâm Ian 28, 2012 11:08 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Mar Noi 15, 2011 1:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Userul Pigoo e cel mai serios user..deci poti lua amplificatorul cu incredere..mergi pe PDX..fara probleme..este ceea ce iti trebuie..STIMA
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Noi 30, 2011 12:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e un super amplificator pt difuzoare pdx-ul. Cunosc userul, cunosc ampliful, recomand.
Pigoo

MesajTrimis: Mie Noi 30, 2011 12:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mihai vezi ca nu il mai am de 5 zile Laughing
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum