Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce amplificator si subwoofer imi rec ptr un Megane sedan2005

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
megane2005

Data înscrierii: 25/Mar/2007

MesajTrimis: Lun Mar 26, 2007 1:21 pm    Titlul subiectului: Ce amplificator si subwoofer imi rec ptr un Megane sedan2005 Răspunde cu citat (quote)

Pe masina in acest moment am un HU Pioneer DEH P5700, doua boxe Pioneer TS-A2510 .Precizez ca aceste doua boxe TS-A2511 le am in portbagaj intr-o incinta creata de mine din pal, dar precizez ca sunetul nu prea iese din portbagaj, din cauza antifonarii portbagajului. In acest moment as dori sa imbunatatesc sistemul audio din prezent ( boxe fata stock, tweetere stock, si cele doua boxe din portbagaj) cu un amplificator si un tun de bass ambele sa ma incadrez pana in 700 ron. Vreau sa mut cele doua boxe din portbagaj pe placa din spate de sub luneta. Ce statie si subwoofer imi recomandati ptr ca sunetul sa se poata auzi si in masina?
Va multumesc anticipat

Ultima modificare efectuată de către megane2005 la Lun Mar 26, 2007 6:45 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Lun Mar 26, 2007 4:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la capitolul tub de bass si statie nu ma bag...doar iti fac o recomandare...JBL...ambele...si cred ca ar trebui sa iti iei incinta trapezoidala, nu tub...JBL 1200B spre exemplu...si pentru ca ai sedan, nu ar trebui sa iti pui boxe in spatiul dintre luneta si bancheta spate, ci ar trebui sa dai niste gauri si sa le acoperi cu capace de boxe, ca sa comunice sunetul cu habitaclul...stiu asta din experienta...
megane2005

Data înscrierii: 25/Mar/2007

MesajTrimis: Lun Mar 26, 2007 6:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci solutia ar fi ca cele doua boxe mari de la Pioneer pe care le am in portbagaj sa ramana langa un eventual subwoofer? Care ar fi dezavantajul dak le montez pe placa de sub luneta, iar in portbagaj sa-mi ramana doar tubul de bass?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Lun Mar 26, 2007 10:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ar fi dezavantajul ca sunetul ar fi impiedicat... e ca si cum s-ar auzi din alta incapere... pe cand daca ar avea pe unde sa iasa s-ar auzi mult mai clar, mai tare, si mai frumos Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum