|
|
|
Autor |
Mesaj |
mishutz Pasionat
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 118 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Aug 14, 2006 8:33 am Titlul subiectului: ce amplificatoroare merg cu Ground Zero GZTB 300BR??? |
|
|
ce amplificatoroare merg cu Ground Zero GZTB 300BR??? in sensul ca imi trebuie un amplificator cat mai ieftin dar care sa ii faca fatza cu brio subwooferului de mai sus.. multumesc _________________ un bas clar si tare.. |
|
Sus |
|
 |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Mar Aug 15, 2006 3:40 am Titlul subiectului: |
|
|
cauta si tu cel mai puternic pe care il poti cumpara ! sa nu sara totusi de 400W rms  |
|
Sus |
|
 |
danmoise
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 38
|
Trimis: Mie Aug 16, 2006 4:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
cel mai bine tot un GZ, si contrar teoriilor comune, amplificatorul e mai bine sa depaseasca in putere wooferul.
motive: din cauza tensiunii de 12v la bornele amplificatorului, acesta nu debiteaza chiar puterea maxima data de producator, si inca un motiv: daca amplificatorul e mai puternic, poti folosi maximul de putere necesar wooferului fara sa duci amplificatorul la capacitate maxima, si astfel reduci distorsiunile. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|