Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce boxe 6x9 sa aleg?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
ja11

Data înscrierii: 23/Iul/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Vin Ian 29, 2010 12:05 pm    Titlul subiectului: Ce boxe 6x9 sa aleg? Răspunde cu citat (quote)

Salut, vreau sa pun boxe 6x9 si nu sunt sigur ce sa aleg, am un aparat kenwood, bugetul e de aprox 400RON si asta e optiunea mea este:

Hifonics BX692i

Astept parerile voastre si sugestiile

Multumesc anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Vin Ian 29, 2010 12:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut, respect decizia ta... anume , vrei sa cumperi/instalezi/adaugi niste boxe ovale in sistemul tau audio auto . din moment ce vrei sa aduci schimbari sistemului inseamna ca exista niste probleme, sistemul nu de multumeste, insa mai intai trebuie sa te intrebi ce ar rezolva aceasta problema .

ce nu te multumeste la sistem de ai ajuns la concluzia ca o pereche de ovale va umple golul ce lipseste din sistem?

la ce te astepti de la sistem ?

incerc sa te ajut... banii aia se pot investi altfel, nu doar in boxe ovale.

mai intai ar fi bine sa incepi prin a ne prezenta sistemul actual si masina in care ele sunt instalate.
Sus
ja11

MesajTrimis: Vin Ian 29, 2010 1:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut, sistemul este unul foarte simplu,
- aparat mp3 Kenwood (4x50W)
- pe fata boxe JVC 16.5cm(sau 17 nu stiu care e standardu) pe 2 cai
- spate aveam boxe ovale cu MB-quart, de aceea vreau sa pun tot ovale

Nu eram multumit de rms-ul oferit, adica basul nu era atat de jos (unele sunele frecvente de bass nu se auzeau)

Se poate pune altceva in lcoul celor ovale? eu nu prea cred ca o sa acopere gaura.

Ma intereseaza sa fie un sunet calitativ...sa se auda si basul dar si mid&high. Daca asculti muzica mai incet sa se auda si un bas nu numai mid&high.

Subwoofer este exclus nu vreau sami umplu portbagajul
Sus
Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Vin Ian 29, 2010 2:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu as merge pe un amplificator entry.. ~200ron 2x50 , o insonorizare pe usi si mai tarziu alte difuzoare.. preferabil un sistem 2-3cai (dupa posibilitati) .
poti sa pui pe spate si ovale de 1500 ron, ca tot nu se va imbunatati sunetul simtitor , decat o galagie mai mare care vine din spate , deci soundstage pauza .
Sus
ja11

MesajTrimis: Vin Ian 29, 2010 2:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da is de acord cu tine...dar is 2 probleme :
1. am vandut deja vechile difuri
2. nu cred ca pot pune sistem pe spate pt ca am gauri pt boxe ovale

Si acuma caut o solutie cat mai buna. Eu am fost cat de cat multumit si de vechiul sistem dar cum spuneam doar la unele melodii se putea simtii calitatea...

iar cu insonorizarea nu stiu ce sa spun, deja vorbim de alti bani....
Sus
Blue974
Priceput

Data înscrierii: 31/Dec/2009
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Vin Ian 29, 2010 2:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am ZEUS ZXi 693 Mk2 pe spate pe langa alte 2 perechi BRUTUS BX6.2Ci in usi si sunt foarte multumit de ele...totusi la puterea pe care o au HU tau nu da in ele mai deloc ai nevoie de amplificare....poti sa-ti spun ca suna foarte bine...
Sus
Blue974
Priceput

Data înscrierii: 31/Dec/2009
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Vin Ian 29, 2010 2:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

revin cu o specificare....basul de la Zeus e mai jos decat cel de la brutus care e mai agresiv..iar inaltele sunt mai calde la zeus pe cand la brutus sunt mai stridente....dar ai nevoie de amplificare ptr ele!!!..HU nu ajunge...
Sus
ja11

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 7:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok cu putinele raspunsuri pe care leam primit...brutus a ramas Smile
Am fost la un dealer di tm am auzit si zeus si brutus cum suna si sincer imi place brutus mai mult.

Momentan le am pe player direct, dar ma gandesc sa i ofer putin mai multa putere:D, ceva sugestii de aplificator? pe 2 canale bineinteles daca se poate si ceva linkuri.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum