|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ogc
Data înscrierii: 26/Oct/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Oct 26, 2006 2:10 pm Titlul subiectului: Ce boxe sa-mi iau ptr LOGAN |
|
|
Sal... la Logan am Pioneer DEH 30Mp si m-ar tenta DLS 225 pentru fata si DLS 226 pentru spate.
Ce alternative mai bune as avea ptr max 4,5 mil?
Ar fi probleme la montaj cu DLS 226? Merci |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Oct 26, 2006 2:21 pm Titlul subiectului: Re: Ce boxe sa-mi iau ptr LOGAN |
|
|
| pe fata incearca sa iei un sistem de difuri, sa pui twweterul mai sus, in dreptul oglinzii de exemplu, sa fie incantata si urechea de sunet, nu numai genunchiul. coaxialele la nivelul podelei nu sunt o afacere prea buna. 226 merg ok pe spate, daca faci inel distantier de cel putin 0,5cm grosime, fara inel in gaurile originale intra numai difuri de 16cm, nu de 16,5. te-ai uitat putin si la seria CS de la jbl? |
|
| Sus |
|
 |
ogc
Data înscrierii: 26/Oct/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Oct 26, 2006 7:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Merci ptr sugestie... Se gasesc inele distantiere gata confectionate? si daca da, unde??? |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Joi Oct 26, 2006 8:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cred ca si la be-loud gasesti asa ceva. daca nu, daca le ai putin cu traforajul poti face tu 2 inele, nu-i mare filozofie, da aiba o taiere interioara cat sa-ncapa difuzorul, iar diametrul exterior nu-i atat de important, inelul vine sub mocheta din spate oricum. ca materiale, de la PDF la cauciuc (mai multe straturi). eu am facut inelele din folie bituminoasa ramasa de cand am izolat masina. |
|
| Sus |
|
 |
rami2k6 Pasionat

Data înscrierii: 01/Iul/2006 Mesaje: 70 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Oct 27, 2006 3:23 am Titlul subiectului: |
|
|
unde ai gasit folie bituminoasa si la ce pret 10x |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Vin Oct 27, 2006 6:47 am Titlul subiectului: |
|
|
| la orice magazin cu materiale de constructii. oricum, eu nu m-as apuca de treaba pe temperaturile astea, folia e destul de rigida, m-am chinuit putin asta vara la 40 grade, dupa ce am lasat folia sa se moaie la soare. am avut si pistol cu aer cald. m-am chinuit putin, dar avand in vedere ca 10m2 costa sub 1 mil, si efectul e foarte asemanator dynamat, eu zic ca a meritat. intreaba de folie bituminoasa autoadeziva, cea mai subtire. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|