Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce CD Player MP3 sa aleg la 400-450 RON???

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
feluu

Data înscrierii: 22/Mai/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 8:53 am    Titlul subiectului: Ce CD Player MP3 sa aleg la 400-450 RON??? Răspunde cu citat (quote)

As vrea sa stiu ce CD player mp3..imi recomandati in banii astia ( 400-450), tinand cont ca vreu sa-l m montez la niste boxe inffinyty 9632 i ( am dat denumirea exacta ca sa stiti la ce difuzoare ma refer si pentru a vedea calitatile lor)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
feluu

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 8:55 am    Titlul subiectului: Ajutor..... Răspunde cu citat (quote)

Astept sugestiile voastre pentru ca sunt foarte indecis.....
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 9:29 am    Titlul subiectului: Re: Ajutor..... Răspunde cu citat (quote)

nu ai ce player sa iei. difuzoarele tale nu sunt suportate de player, au impedanta sub cea minima suportata de player. (2 ohm, fata de 4 ohm cat suporta minim un player). daca deja ai difuzoarele, ai 2 variante. fie le vinzi si iei ceva pe 4 ohm, fie iei in calcul un amplificator. si oricum...si daca ar avea 4 ohm, difuzoarele tale nu si-ar arata valoarea amplificate de 25W ai playerului.
Sus
feluu

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 9:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vezi ca boxele au inpedanta 4 ohmi....sunt mai multe modele infinity 9632 i....uitate la alea cu 3 cai ( 9632 i)...sunt pe net si cu 2 cai..acelasi model...

Deci atunci ce sfat imi dati....sa zic ca maresc pretul....( ca ajung la 5 mil- 550 mil)....tind cont ca am o Dacie Berlina..

Astept parerile voastre
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 9:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca esti sigur ca sunt pe 4 ohm (probabil sunt din generatia mai veche, anul asta stiu ca au scos doar cele de 2 ohm) atunci merg pe player, dar tot subnutrite vor fi, indiferent de player. orice player ai lua, mai mult de 25W rms nu le vei oferi. sunt totusi difuzoare de putere maricica. un amplificator, orice amplificator, ar face diferenta.

astea sunt difurile?
http://www.infinitysystems.com/car/products/product_detail.aspx?prod=REF9623I&cat=MEL&ser=REF&Language=ENG&Country=RO&Region=EUROPE

sunt cele din seria pe care infinity o recomanda totusi ca "best option" pentru player...ceea ce ma indoiesc ca ar fi adevarat.

Ultima modificare efectuată de către asus la Joi Mai 24, 2007 9:47 am, modificat de 1 dată în total
Sus
feluu

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 9:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce vreau sa mai zic este ca : am vazut player alpine, Pioneer etc

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9870R_-_RM/

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-2900MP/

ce aveti de spus referitor..la aceste mp3 playere....si vreau sa stiu daca este necesar la boxele pe care le am ....sa bag si un amplificator????
Sus
feluu

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 9:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Re: asus...da alea sunt;...ai idee sunt bune Smile) adica am facut o achizitie buna?

deci trebuie sa bag un amplificator zic; Sad ..naspa( bine era normal sa-mi trebuiasca un amplificator deoarece , orice casetofon imi iau nu are puterea necesara sa duca boxele in maxim)...DOAR NU ESTE STATIE Laughing Cool
Sus
feluu

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 9:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Astea sunt difuzoarele :

http://electronics.pricegrabber.com/car-speakers/m/31880823/...
Sus
feluu

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 9:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai astept sugestii si pareri.....
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 10:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da click pe "Product details" pe url-ul de mai sus si vezi ca sunt pe 2 ohmi:
http://electronics.pricegrabber.com/car-speakers/m/31880823/details/

Infinity REF sunt toate pe 2 ohmi, cele de 4 ohmi de anul trecut aveau alte coduri (1 in loc de 2, 9613 adica) si NU se mai gasesc.
Daca le folosesti pe player o faci exclusiv pe riscul tau. Desi pe cutii scrie "Head unit ready", ele sunt pe 2 ohmi si manualele playerelor spun destul de clar "impedanta suportata: 4-8 ohmi".
Stai ca vine audiA6 si ne zice acusi ca putem sa punem 4 difuzoare de 2 ohmi pe 2 iesiri, le legam in serie si gata, avem 4 ohmi pe canal Smile
Sus
feluu

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 11:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Re: Mihai...mersi pentru coment....pe cutie scrie 4 ohmi ( acum eu nu cred ca astia de la infinity.. lucreaza ca astia de la targul Vitan.. sa faca tiganii de astea Smile)..intelegi ce vreau sa zic...adica sa puna pe cutie 4 ohmi , cand ele au 2 ohmi)....

Uite data trecuta nu am dat link-ul bun...acum il dau Smile)..sa vezi 4 ohmi Cool Laughing

http://www.sonicelectronix.com/item_9320_Infinity+Reference+9623i.html

si acum tinand cont de raspunsurile voastre...1.ce amplificator sa-mi sa cumpar?( bunicel...dar sa nu fie foarte scump...tinand cont ca am Dacia Berlina) Embarassed Laughing 2.ce casetofon?...( tinand cont ca boxele au 4 ohmi...si bani sa zic intre 400 ron - 500 ron, dispus sa cheltui

Astept opinii....
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum