|
|
|
Autor |
Mesaj |
dorutudj
Data înscrierii: 21/Aug/2012 Mesaje: 43 Locație: Valea Lupului, jud. Iasi
|
Trimis: Mar Sep 11, 2012 2:41 pm Titlul subiectului: ce condensatori folosim la sonorizari ??? capacitate necesar |
|
|
Am tot cautat si nimeni nu ma luminat in problema legata de condensatorii auto folositi la sonorizari. De exemplu intr-un sistem cu un difuzor alpine type r 1243d si un amplificator groud zero gzha 2350x se foloseste un condensator de 1 farad este suficient condensatorul de 1 farad? Ce se intampla daca se monteaza un condensator de 12 farazi? Este necer in schema de fata un condensator de 12 farazi? Masina are pt moment o baterie de 55 amperi si un alternator de 100 amperi, intentionez sa pun o baterie de 70 amperi ca sa ajute sonorizarea dar nu stiu cum sa procedez vis a vis de condensator, las de 1 farad sau pun de 12 farazi ??? |
|
Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Mar Sep 11, 2012 3:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
decat sa dai banii pe un condensator mai bine cumperi o baterie dedicata deep cycle si ai terminat cu totul. si condensatorul e un consumator, nu cred ca merita sa cumperi unu de 12 Farazi. cumpara o baterie pe gel si poti sa lasi si condensatoru care il ai daca nu te incurca la montat
bafta  _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|