Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce difuzoare imi recpmandati si mie

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
red.bogdan

Data înscrierii: 20/Sep/2011
Locație: Alexandria

MesajTrimis: Mie Dec 07, 2011 12:21 am    Titlul subiectului: Ce difuzoare imi recpmandati si mie Răspunde cu citat (quote)

am un player alpine 9812 si vreau si eu cateva sfaturi pt difuri...
am un megane din 2000 si vreau sa pun p fata difuri d 16, 16.5 cm sistem.. si pe spate coaxiale...

dimensiunea originala a dif originale era de 13 cm...ce parere aveti sa pun tot pe 13 sau sa le schimb pe 16?

cele de pe spate doresc sa le amplific cu un amplificator autotek
4 x 75 W RMS, pe 4 Ohm, 4 x 100 W RMS, pe 2 Ohm, 4 x 150 W MAX. pe 4 Ohm4 x 200 W MAX. pe 2 Ohmintrari highlevel, intrari si iesiri RCA, filtru de inalte 10 1200 Hz, filtru de joase 30 150 Hz, Bass Boost 0-18db, Mono/stereo Switch, Bandpass Mode, Illuminated Logo-Badge

cele de pe spate zic sa le pun pe 2 ohmi... ce imi recomandati si mie?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Dec 07, 2011 1:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti recomand sa renunti la achizitionarea difuzoarelor din spate, si sa iti cumperi un sistem de calitate in fata, fiindca un sistem stereo contine 2 boxe, si sunetul trebuie sa vina din fata. Poti lasa cel mult difuzoarele stock ale masinii din spate.

Difuzoarele pe 16.5cm sa fie componente, usile insonorizate, amplificate, prinse de tabla pe un inel mdf.

Daca ne spui si ce buget esti dispus sa aloci acestui sistem, iti putem fi de folos.

red.bogdan

MesajTrimis: Mie Dec 07, 2011 11:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bugetu sa zicem undv la 6 mil...am inelele din mdf...pe fata mai trebuie folia insonorizanta si dif... vreau sa schimb si dif din spate...si pe spate mai i-am facut o gaura pe centru sa pun ceva oval...

dar ce parere aveti daca cumpar toate difuzoarele pe 2 ohmi?este vreo diferenta majora?
Sus
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Dec 07, 2011 12:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Folia insonorizanta te duce undeva la 3 mil pentru ambele usi din fata. Cauta silent coat sau stp, daca nu te descurci da-mi un pm.
iar ca difuzoare fata iti recomand
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_C6A/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Sisteme/Access_165_A1/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/Dark_Blue_B62c/

Daca ai de gand sa insonorizezi usile sa amplifici difuzoarele nu se merita sa iei difuzoare mai ieftin decat cele de mai sus.
Daca vrei difuzoare spate parerea mea este sa faci un efort sa termini cu cele din fata, apoi daca nu vei fi multumit sa iti iei si nste difuzoare in spate. Uita-te la prezentari sisteme sa vezi ca toti baietii de pe forum avem difuzoare de calitate in fata si nimic in spate.

red.bogdan

MesajTrimis: Mie Dec 07, 2011 12:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o sa tin cont de sfatul tau...dar tot nu m-a lamurit nimeni cu treaba cu 2 ohmi si cu 4 ohmi
Sus
soricelg
Pasionat

Data înscrierii: 08/Noi/2011

MesajTrimis: Mie Dec 07, 2011 6:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Sisteme/Dieci_DSK_165.2/
Sus
red.bogdan

MesajTrimis: Joi Dec 08, 2011 3:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersii..altceva?pe spate de exemplu?
Sus
Xplood

Data înscrierii: 18/Mai/2010
Locație: Craiova

MesajTrimis: Joi Dec 08, 2011 10:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din spate nu trebuie sa vina nimic in afara de bass ! Investeste in componente audio de calitate (2 boxe) numai pe fata, si antifonarea corecta a usilor, imobilizarea tijelor metalice, etc.
Iti recomand sa mergi pe Helix DarkBlue , sau daca ai bani pe Esprit E62c. Sunt excelente !!!

red.bogdan

MesajTrimis: Lun Dec 12, 2011 11:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

atunci ceva boxe pentru spate de bass se gasesc?
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Dec 12, 2011 12:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

boxele de spate nu sunt facute pt bas, subwooferul e pt bas.
Sus
red.bogdan

MesajTrimis: Joi Dec 15, 2011 10:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o parere despre difuzoarele vibe space 3d?:d
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum