Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce difuzoare mi-ati recomanda

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
jabbar

Data înscrierii: 22/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 9:18 am    Titlul subiectului: Ce difuzoare mi-ati recomanda Răspunde cu citat (quote)

Am un mp3-player Pioneer deh-2800mp, putere maxima = 4x50w, putere nominala = 4x27w; Si vreau sa-mi pun la un Cielo; Ce difuzoare mi-ati recomanda sa-mi pun in fata si in spate ? Cum e chestia asta cu Pnominala si Pmaxima? Si ce marci ar fi mai bune? Ms mult.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 12:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut!
Pai intai spune cam ce buget ai ca sa stim ce sa iti recomandam!
In fine eu ti-as recomanda urmatoarele difuzoare:
Pentru fata e indicat un sistem de difuzoare dar din cate stiu eu difuzoarele vin sus in bord deci merg si coaxiale de 10 precum: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Coaxiale/Classic_224/
Si pe spate merg de 16 sau 16,5 parca: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Coaxiale/Classic_226/
Toate costa 3,3 mil
Sus
jabbar

Data înscrierii: 22/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 1:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar daca as pune niste difuzoare pioneer, crezi ca ar fi bune si ce modele mi-ai recomanda? As vrea sa am toata linia pionner. Ms mult de sfat
Sus
AdySoLenZa
Priceput

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 8:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lasa pioneer la difuzoare nu le au baietii insa dupa cum vezi ca player se recomanda cel mai mult pioneer
Eu unul DLS iti recomand...mai asculta si parerea celorlalti poate ei iti recomanda altceva
cu placere Wink
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 9:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ca ar fi total varza pioneer la difuzoare, dar la nivelul low-cost sunt depasite. Daca esti dornic sa dai mai multi bani au si cei de la Pioneer difuzoare pentru buzunare mai largi.
Da..... tot DLS ar fi alegerea optima.

AdySoLenZa
Priceput

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 9:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da si eu tot asta ziceam ma refeream doar la cele de pe site Smile
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 9:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AdySoLenZa foloseste functia "edit" si nu mai fa terog posturi repetate ca e incomod sa le citesti

mersi de intelegere

Ultima modificare efectuată de către o&g la Dum Oct 22, 2006 10:09 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 10:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stai mai ca n-o postat adi de 2 ori consecutiv...doar ca silviu si adi s-au hotarat sa imparta acelasi avatar Very Happy
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 10:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eh...asa e cand esti indragostit Laughing Laughing Laughing

stau prost cu atentia in ultima perioada...
Sus
AdySoLenZa
Priceput

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 10:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Putin mai mult offtopic : Laughing
adevarul e ca atunci cand esti indragostit... Laughing Razz
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 10:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

...la subiect baieti, lasa-ti hormonii si iubirea, ca ajungeti si voi ca mine...sub nevasta s-apai numa dragoste mai visati .

alternativa la DLS, JBL seria CS. pe player nu suna deloc rau. dar totusi...DLS sunt DLS Very Happy
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Oct 23, 2006 1:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iar offtopic: eu nu am zis ca impart de buna-voie avatar-ul Cool Wink E furt pe fatza. Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum